Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kmotrík nevylučuje, že Tittel zostane. Treba uznať, že Slovan sa zlepšil, tvrdí

Majiteľ futbalového Slovana Bratislava Ivan Kmotrík nevylúčil zotrvanie Dušana Tittela na lavičke tímu aj v budúcej sezóne.

01.06.2015 09:34
Dušan Tittel Foto:
Dušan Tittel.
debata

Generálny riaditeľ klubu je pri mužstve od začiatku apríla, keď nahradil odchádzajúceho Jozefa Chovanca. Pôvodne to malo byť len dočasné riešenie do záveru sezóny. Bratislavčania napokon pod jeho vedením skončili v lige na 3. priečke za dvojicou Trenčín, Žilina.

V médiách sa špekuluje, že by sa do Slovana mohol vrátiť český tréner Karel Jarolím, ktorý však počas víkendu v Mladej Boleslavi priznal, že to zatiaľ nie je na programe dňa. Po odchode Chovanca sa spomínalo aj meno trénera majstrovského Trenčína Martina Ševelu.

Dočasné riešenie s Tittelom sa však napokon môže zmeniť na dlhodobé. „Treba uznať, že Slovan hral pod Tittelom naozaj oveľa lepšie ako za jeho predchodcu. Uvidíme v priebehu dvoch – troch týždňov. Sadneme si spolu a podrobne to rozoberieme,“ povedal pre denník Plus jeden deň Ivan Kmotrík po dueli v Dunajskej Strede, v ktorom si jeho tím definitívne zabezpečil v najvyššej súťaži bronzové medaily.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík #Dušan Tittel