Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obrať o titul sa môžeme už len my sami, tvrdí tréner Trenčína

Futbalisti Trenčína si bez problémov aj štyri kolá pred koncom Fortuna ligy 2014/2015 udržali päťbodový náskok pred MŠK Žilina.

10.05.2015 14:40
Martin Ševela Foto: ,
Tréner AS Trenčín Martin Ševela.
debata

Hráči AS v rámci 29. kola najvyššej súťaže zdolali v Senici domáci FK presvedčivo 4:0 a nedovolili „Záhorákom“ revanšovať sa za prehru v jedenástkovej „lotérii“ v prvomájovom finále Slovnaft Cupu.

V trenčianskom tábore vedia, že historický majstrovský titul pre klub je už veľmi blízko, navyše vyšperkovaný pohárovým triumfom, ale chcú byť naďalej ostražití. „Ešte nie je koniec. Musíme makať ďalej, pretože žiadny súper si pred nami neľahne na ihrisko a nenechá nás vyhrať. Uvedomujeme si, že všetko máme vo vlastných rukách. Obrať o titul sa môžeme už len my sami. Verím, že sa to nestane, ale víťazstvo v Senici ešte nepovažujem za rozhodujúci krok,“ citoval portál fortunaliga.sk slová trénera AS Trenčín Martina Ševelu. Jeho zverenci ťahajú šnúru ôsmich ligových víťazstiev v rade, na jar v desiatich vystúpeniach naplno nezabodovali iba na pôde najväčšieho konkurenta v Žiline (1:1).

„Šampanské ešte nechladíme,“ skonštatoval hráč trenčianskeho mužstva Stanislav Lobotka, ktorý v 75. min stanovil výsledok v Senici na 4:0 pre AS. Pre 20-ročného stredopoliara to bol prvý presný zásah v tomto ročníku. „Ani si nespomínam, kedy som naposledy v lige skóroval. To však nie je dôležité, na strieľanie gólov sú v našom tíme iní,“ uviedol Lobotka a dodal: „Už v pohárovom finále sme boli dominantní a proti Senici sme si vypracovali veľa príležitostí. Tam sme ich nedokázali premeniť, teraz sa nám to našťastie podarilo. Takéto víťazstvo veľmi chutí.“

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #AS Trenčín #Martin Ševela #Fortuna liga
Načítavajú sa športové výsledky...