Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan vyhodil Chovanca, nahradí ho Pecko?

Vedenie ešte stále úradujúceho slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava odvolalo po nedeľňajšej prehre 1:3 s Trenčínom v rámci 24. kola Fortuna ligy 2014/2015 z funkcie trénera Jozefa Chovanca aj jeho asistenta Horsta Siegla.

06.04.2015 18:36 , aktualizované: 19:35
Jozef Chovanec Foto: ,
Teraz už bývalý tréner Slovana Bratislava Jozef Chovanec.
debata (11)

Otázkou obsadenia uvoľnených postov v realizačnom tíme sa budú „belasí“ zaoberať v najbližších dňoch. Informuje o tom ich oficiálna internetová stránka.

Jozef Chovanec pôsobil v Slovane od októbra minulého roka, keď po trinástom kole nahradil Františka Straku. Mužstvo viedol v 21 súťažných zápasoch, v ktorých dosiahol bilanciu 9 víťazstiev, 1 remíza a 11 prehier. Slovan je deväť kôl pred koncom sezóny v ligovej tabuľke až na piatej pozícii prakticky bez šance na obhajobu majstrovského titulu. Belasí nepokračujú už ani v pohárovej súťaži Slovnaft Cupe, kde im vo štvrťfinále vystavili stopku Trenčania.

Podľa neoficiálnych informácií je vážnym adeptom na post hlavného trénera súčasný kouč juniorského tímu Slovana Ladislav Pecko, ktorý belasých doviedol už v roku 2009 k majstrov­skému titulu. Druholigových juniorov vedie od zimnej prestávky, keď sa vrátil v rámci viacerých zmien do štruktúr Slovana. „Ja som sa sem vrátil preto, lebo mám Slovan veľmi rád a chcem, aby bol niekde inde. Urobím pre to všetko, verím tomu, že Slovan bude znovu na špici, či už to bude trvať pol roka alebo rok, ale určite tam bude! Verím, že k tomu prispejú súčasné zmeny a aj ja!“ povedal Pecko v nedávnom rozhovore na klubovom webe.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Chovanec #ŠK Slovan Bratislava