Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krnáč v Slovane, chýba ešte dohoda belasých so Žilinou

V menoslove devätnástich futbalistov, ktorí v nedeľu odcestovali na sústredenie ŠK Slovan Bratislava do Špindlerovho Mlyna v Česku, figuruje aj možná nová akvizícia Martin Krnáč.

12.01.2015 12:26
Martin Krnáč Foto:
Brankár Martin Krnáč obliekal dres Žiliny.
debata

Onedlho 30-ročný brankár (nar. 30. januára 1985) na sklonku uplynulého kalendárneho roka ukončil pôsobenie v konkurenčnom tíme MŠK Žilina, pod Dubňom sa mu skončila platnosť zmluvy.

„Rozhodol som sa v Žiline skončiť, aj keď to nebolo po piatich rokoch jednoduché. Chcem však skúsiť šťastie niekde inde, prijal som novú výzvu. Dohoda so Slovanom je síce na spadnutie a s ‚belasými‘ som odcestoval na sústredenie do Česka, ale ešte nie je všetko dotiahnuté do konca,“ citoval portál fortunaliga.sk slová Krnáča.

Bratislavský rodák pôsobil predtým v tamojšom Interi, hosťoval v Senici a od roku 2010 bol v Žiline. „Martin s nami bude trénovať, odišiel s mužstvom na sústredenie. S ním sme už dohodnutí, musíme však ešte vyriešiť situáciu medzi klubmi,“ povedal pre denník Šport viceprezident ŠK Slovan Bratislava Petr Kašpar na margo 190 cm vysokého brankára.

„Martin preferoval ešte brankársku výzvu, zatiaľ čo my sme s ním plánovali niečo iné (pôsobenie v štruktúrach klubu, pozn.). Podali sme si ruky, zapriali všetko dobré, rozišli sme sa korektne. Slovan by nám mal v najbližších dňoch predostrieť návrh na vyriešenie situácie medzi klubmi. Osobne v tom nevidím žiadny problém. Krnáčovi sa 31. decembra u nás skončila zmluva, neviem si predstaviť, že by sa jeho presun do Slovana skomplikoval. Rešpektujeme, že sa rozhodol podpísať nový kontrakt v Bratislave, v jeho prípade zohrala úlohu aj rodina. V klube sme boli pripravení aj na alternatívu, že sa Martin rozhodne odísť,“ citoval Šport slová športového manažéra MŠK Žilina Karola Belaníka.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #ŠK Slovan Bratislava #Martin Krnáč