Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnavu opustia Jendrišek aj Rusov, ostáva Vlasko, prichádza Sládek

Vo futbalovom Spartaku Trnava predĺžili zmluvu do 30. júna 2016 so stredopoliarom Jánom Vlaskom, klub však pravdepodobne opúšťajú traja hráči. Na sústredenie do maďarského Lipótu pravdepodobne v pondelok neodcestujú Erik Jendrišek a Dobrivoj Rusov. Informuje o tom web Fortuna ligy.

11.01.2015 09:06
Dobrivoj Rusov Foto: ,
Dobrivoj Rusov.
debata

Jendrišek mal ponuky z klubov z Nemecka, Česka či Číny, ale pravdepodobne zamieri k severným susedom Slovenska. Brankárska opora Spartaka Rusov by mal podpísať kontrakt s desiatym tímom poľskej Ekstraklasy Piastom Gliwice. V sobotu už pod vedením Juraja Jarábka netrénoval podľa ligového webu mladík Nikolas Špalek, ktorý definitívne odchádza do Žiliny.

Fanúšikov Spartaka potešilo predĺženie spolupráce s Vlaskom. „Bol som rozhodnutý odísť, ale všetci v klube chceli, aby som tímu ešte pomohol. Súhlasil som a dohodli sme sa, že ak v lete príde zaujímavá ponuka, umožnia mi prestup,“ uviedol na klubovom webe Vlasko, ktorý za Spartak odohral po príchode z Liberca 62 stretnutí a dal v nich šestnásť gólov.

Podľa fortunaliga.sk je už hotovou vecou aj príchod Petra Sládeka zo Spartaka Myjava. Dvadsaťpäťročný útočník sa už teší na polročné hosťovanie, k Trnavčanom sa pripojí v pondelok. „Pre mňa je to jednoznačne krok vpred. Na pôsobenie v Trnave sa teším,“ uviedol pre ligový web Peter Sládek.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Dobrivoj Rusov #Erik Jendrišek #Nikolas Špalek #Ján Vlasko #Peter Sládek