Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Halenár a Žofčák končia v Slovane, chcú ich v Maďarsku

Maďarské kluby DVSC z Debrecínu a Videoton Székesfehérvár majú záujem o futbalistov Slovana Bratislava Juraja Halenára a doterajšieho kapitána mužstva Igora Žofčáka. Vážnejší je záujem z Debrecínu. Informujú o tom viaceré maďarské webové portály.

10.01.2015 09:43
Juraj Halenár Foto:
Juraj Halenár.
debata (2)

Doterajšie opory Slovana Žofčák a Halenár sa ocitli podľa sobotňajšieho denníka Nový Čas na prestupovej listine, úradujúci majster už nepočíta ani s Fořtom, Josimovom, Bagayokom, Milinkovičom, Kolčákom, Hudákom, Vrablecom, Záhumenským a Polačekom. Jedenástku hráčov by mali nahradiť novou, prvou posilou je Srb Slobodan Simonič z bieloruského Dynama Minsk. Zmluvu na 2,5 roka podpísal aj reprezentant SR do 21 rokov Filip Oršula zo Spartaka Myjava.

„V šatni je momentálne iba 19 hráčov. Snažíme sa vytvárať na všetkých postoch konkurenciu,“ informoval Nový Čas generálny riaditeľ belasých Dušan Tittel.

Pred rokom začalo zimnú prípravu v Slovane až 39 futbalistov. Z odchádzajúcich by Hudák, Vrablec a Záhumenský mali ísť na hosťovanie, brankár Poláček do Dunajskej Stredy, Kolčák smeruje do Poľska, Milinkoviča skúša Bolton a ďalší hráči si hľadajú angažmán.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Igor Žofčák #Juraj Halenár #DVSC Debrecín #Videoton Székesfehérvár