Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Derby Slovan - Trnava zrušili. Traja fanúšikovia skončili v nemocnici

Posledný zápas jesennej časti futbalovej Fortuna ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava odložili pre nespôsobilý terén.

07.12.2014 18:04 , aktualizované: 18:36
pasienky, futbal, slovan spartak, trávnik, Foto: ,
Pohľad na futbalový štadión Pasienky pred zrušeným zápasom.
debata (3)

Hlavný rozhodca Pavol Chmura o tom rozhodol po nedeľňajšej predzápasovej kontrole trávnika. Súboj sa mal pôvodne hrať už 19. októbra, ale zistené príznaky akútneho ochorenia u viacerých trnavských hráčov ho presunuli na 7. decembra. O novom termíne rozhodne Únia ligových klubov, duel sa pravdepodobne uskutoční až v kalendárnom roku 2015. Ihrisko na Pasienkoch bolo na hranici regulárnosti už aj v závere stredajšieho ligového duelu so Zlatými Moravcami (2:1).

Na čele Fortuna ligy prezimuje MŠK Žilina so 40 bodmi a trojbodovým náskokom pred AS Trenčín. Úradujúcemu majstrovi Slovanu patrí v súčasnosti 5. priečka s 28 bodmi, pred ním sú ešte Senica a Myjava. Hráči Trnavy sú na 6. mieste.

Pohľad na futbalový štadión Pasienky pred... Foto: SITA, Jozef Jakubčo
slovan spartak, trávnik, terén, dážď, fortuna liga Pohľad na futbalový štadión Pasienky pred zrušeným zápasom.

Po incidente skončili traja fanúšikovia v nemocnici

Troch zranených museli ošetriť záchranári v súvislosti s futbalovým zápasom medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava. Záchranárom nahlásili údajné napadnutie troch osôb, na miesto vyslali tri sanitky. „Trom osobám poskytli prednemocničnú zdravotnú starostlivosť,“ uviedol Andrej Hirjak z operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. Dvoch ľudí previezli do ružinovskej nemocnice, jedna žena skončila na Kramároch s úrazom hlavy, bola pri vedomí.

Do Bratislavy pricestovalo množstvo trnavských fanúšikov, ktorých podľa profilu Fortuna liga na sociálnej sieti Facebook nevpustili na štadión a policajti ich vytlačili späť k špeciálnemu vlaku, ktorý ich priviezol do Bratislavy. Niektorí trnavskí fanúšikovia podľa sociálnej siete údajne vtrhli na štadión, prevalili bránu a dostali sa do konfliktu s usporiadateľmi. Po zásahu polície zostalo zranených niekoľko ľudí.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhodca #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #derby #Fortuna liga #Pasienky