Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nováčik z Podbrezovej doma ničí favoritov

Nováčik z Podbrezovej ničí doma najväčších favoritov. Zdolal obhajcu titulu Slovan (1:0), Žilinu (1:0) a v uplynulom kole si s ním neporadil ani vedúci tím súťaže Trenčín (2:2).

19.10.2014 12:10
Slovan, Podbrezová, Fořt, Kupčík Foto: ,
Podbrezová to na silné ligové tímy vie. Zdolala už aj obhajcu titulu - bratislavský Slovan.
debata (1)

Trenčania mali v Podbrezovej rozprávkový vstup do zápasu a už v 7. minúte viedli 2:0, ale nestačilo im to. Zdalo sa, že pôjde už len o výšku trenčianskeho víťazstva, lenže hostia nepridali tretí gól, ktorý by podľa ich trénera Ivana Vrabca súpera definitívne zlomil.

Podbrezovčania sa obdivuhodne pozbierali a otočil vývoj. Ešte do prestávky znížili a po nej vyrovnali. „Neviem si vysvetliť náš zlý začiatok stretnutia, hrali sme s priveľkým rešpektom. Súper ľahko získal vedenie. V druhom polčase sme podali celkom dobrý výkon. Teší ma, že mužstvo aj za nepriaznivého stavu makalo a vrátilo sa do zápasu. Veľa nechýbalo a mohli sme byť ešte úspešnejší,“ komentoval podbrezovský tréner Jaroslav Kentoš.

Po tomto kole sa už jeho tím vyšvihol na štvrté miesto v tabuľke a doma patrí medzi najúspešnejšie tímy. Podľahol len hneď v premiérovom stretnutí Myjave (1:2), keď sa iba oboznamoval s najvyššou súťažou. Odvtedy mu až teraz Trenčín strelil prvé góly na domácom trávniku, ale nestačili mu. Pozoruhodné je, že hoci je nováčik doma futbalovým pánom, jediné body z vonku získal takisto proti favorizovaným tímom – vyhral v Trnave (jediný trojbodový zisk vonku) a remizoval v Senici, ktorá je v tabuľke nad ním.

Kentoš netajil, že najmä takéto nečakané zisky jeho zverencom pomáhajú. „Bod s Trenčínom si vážim, bude pre nás motivujúci aj pred nasledujúcimi stretnutiami,“ vyjadril sa bezprostredne po súboji s lídrom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #ŽP Šport Podbrezová