Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do Trnavy mieria Jendrišek a Greššák, na skúške Malťan Farrugia

Futbalový klub Spartak Trnava pokračuje v posilňovaní kádra mužstva, ktoré je v hre o účasť v skupinovej fáze Európskej ligy.

18.08.2014 13:54
Erik Jendrišek Foto: ,
Erik Jendrišek.
debata

Po srbskom útočníkovi Stefanovi Duričovi, ktorý vo víkendovom 6. kole Fortuna ligy absolvoval proti MFK Ružomberok (2:0) víťaznú premiéru, sú predstavitelia „andelov“ blízko k dohode s Erikom Jendrišekom a Lukášom Greššákom. Navyše, na skúšku prišiel reprezentant Malty Jean Paul Farrugia. Informuje o tom stránka spartak.sk.

Slovenský reprezentant E. Jendrišek, ktorý po prestupe z Ružomberka pôsobil v Nemecku (Hannover, 1. FC Kaiserslautern, Schalke, Freiburg, Cottbus), by mal v najbližších dňoch podpísať kontrakt s Trnavou. Dvadsaťsedemročný ofenzívny futbalista prichádza ako voľný hráč. „Môžem potvrdiť, že o Jendrišeka máme záujem a ústne sme dohodnutí na podpise polročnej zmluvy. Verím, že všetko úspešne doladíme v krátkom čase a stihneme termíny tak, aby sme Erika mohli dopísať na súpisku pre štvrtkový domáci zápas play off Európskej ligy proti švajčiarskemu FC Zürich,“ informoval generálny manažér Spartaka Dušan Keketi.

Okrem Jendrišeka si trnavský dres zrejme oblečie ďalší bývalý ružomberský hráč – Lukáš Greššák. Podľa informácií na oficiálnej stránke Spartaka zostáva k skompletizovaniu príchodu 25-ročného defenzívneho stredopoliara využiteľného i na poste stopéra dotiahnuť už len formality. Greššák podpíše kontrakt na dva roky. Naopak, do MFK Ružomberok poputujú obrancovia Michal Habánek a pravdepodobne aj Martin Mečiar.

Dvadsaťdvaročný hrotový útočník FC Hibernians Farrugia zaujal trénera Spartaka Juraja Jarábka počas vzájomného merania síl v 1. predkole EL. „Absolvuje u nás týždňovú skúšku, po ktorej sa rozhodneme, či ho angažujeme,“ uviedol pre klubovú stránku D. Keketi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Erik Jendrišek #Lukáš Greššák #Jean Paul Farrugia