Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozčarovaný Galis skončil v Slovane ako poradca

Dušan Galis už nebude pôsobiť v klube úradujúceho slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava vo funkcii poradcu s rozšírenými kompetenciami.

13.06.2014 07:01
Valovič, Galis Foto: ,
Jozef Valovič a Dušan Galis spolu na lavičke Slovana.
debata (2)

Ako informuje piatkové vydanie denníka Šport, 64-ročný rodák z Ružomberka sa sám vzdal ďalšieho pokračovania na lavičke „belasých“. Ide o reakciu na angažovanie Čecha Františka Straku na post hlavného trénera, kde vystriedal Jozefa Valoviča.

„Nemal som ani náznak informácií, že sa bude meniť realizačný tím. O to viac ma prekvapilo, keď sa na Pasienkoch objavil František Straka. V Slovane sme s realizačným tímom odviedli kus dobrej roboty, vyčistili vzťahy a vybudovali kolektív. Všetci sme si zaslúžili pokračovať. Mal som predstavy, ako káder vhodne doplniť, aby získal ešte na väčšej sile, údernosti. Vnútorne to považujem za nekorektné, som sklamaný, že to vypálilo úplne inak,“ uviedol v rozhovore pre Šport Dušan Galis, ktorý si nevie predstaviť spoluprácu s novým trénerom.

„Po tom, čo bolo známe, že mužstvo preberie Straka, som povedal, že v Slovane končím. Nerozumiem zmene v realizačnom tíme. V poslednej sezóne pracoval dobre, spoľahlivo, čo sa premietlo do výsledkov aj do výraznejšieho náskoku v poslednom kole. Bol som pripravený pokračovať v načatej práci.“

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dušan Galis #ŠK Slovan Bratislava #František Straka