Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan lanári ďalšieho reprezentanta. Po Lásikovi chce angažovať Jendrišeka

Slovenský futbalový majster Slovan Bratislava chce pred začiatkom novej sezóny okrem Richarda Lásika angažovať aj slovenského reprezentanta Erika Jendrišeka a Čecha Tomáša Jablonského.

03.06.2014 17:20
19. Erik Jendrišek Foto: ,
Erik Jendrišek.
debata

Informuje o tom klubový web. Prestupové obdobie na Slovensku sa začne 15. júna, funkcionári vzhľadom na krátku prestávku medzi dvoma sezónami už teraz intenzívne riešia otázku zloženia mužstva.

Dvadsaťjedenročný Lásik pôsobil v minulej sezóne v talianskom druholigovom tíme Brescia Calcio, Jendrišek bol hráčom nemeckého druholigistu Energie Cottbus a 26-ročný ľavý obranca či stredopoliar Jablonský si obliekal dres FK Jablonec.

"Lásik prejavil záujem o pôsobenie v Slovane Bratislava. Stále je však zmluvne viazaný s Bresciou, s ktorou rokujeme o podmienkach, za akých by bola ochotná tohto hráča uvoľniť. Rovnako sme sa rozprávali aj s Erikom Jendrišekom a na dobrej ceste je príchod Tomáša Jablonského. Zatiaľ však ani jeden z týchto možných transferov nie je istý, všetko chceme vyriešiť do začiatku prípravy, teda do 11. júna,“ povedal na klubovom webe generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

Najznámejším z tria posíl je Jendrišek, ktorý opúšťa nemecký Cottbus. Klub vypadol do tretej ligy a Slovák si uplatnil klauzulu v zmluve, ktorá mu umožňuje v tomto prípade odísť. Bývalý majster Slovenska a najlepší strelec Corgoň ligy v drese Ružomberka (2005/2006) už pôsobil v Nemecku v piatich kluboch. Začínal v Hannoveri, pokračoval v Kaiserslauterne, Schalke 04, Freiburgu a teraz končí jeho ročná anabáza v Cottbuse.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Erik Jendrišek