Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Karhan verí, že Trnava ešte popreháňa druhý Trenčín

Sedemzápasová víťazná séria nielenže katapultovala futbalistov Spartaka Trnava na tretiu priečku v tabuľke Corgoň ligy, ale dodala im chuť vystúpiť ešte vyššie.

08.05.2014 20:08
Miroslav Karhan Foto:
Miroslav Karhan.
debata

Zverenci Juraja Jarábka majú štyri kolá pred koncom súťaže pred štvrtou Senicou päťbodový náskok a nechcú klesnúť nižšie.

„Verím tomu, že ešte ponaháňame Trenčín. Momentálne sú chalani v takej pohode, že ho môžeme dobehnúť a skončiť aj na druhej priečke,“ vyhlásil na oficiálnej internetovej stránke klubu jeho športový riaditeľ Miroslav Karhan. „Andelov“ delia od Trenčanov iba tri body.

Po Banskej Bystrici nastúpi Trnava v zostávajúcom programe CL proti tímom, ktoré bojujú o corgoňligové prežitie – Nitre a Dunajskej Strede. A napokon príde meranie síl s bratislavským Slovanom, lídrom tabuľky, ktorý v tom čase môže byť istým majstrom.

„Verím tomu, že už nás nemá kto zastaviť. Najsilnejším protivníkom bude Slovan, ale aj tam sme odohrali dobrý zápas, dokonca si dovolím tvrdiť, že sme boli lepším mužstvom. Prehrali sme dosť nešťastne, no každý duel je iný. Tak ako sme v úvode jari počítali, že vyhráme s Nitrou aj Dunajskou Stredou a nakoniec sa to nepodarilo, tak si treba dať pozor aj teraz a ísť od zápasu k zápasu. Určite však verím, že môžeme ligu dokončiť bez prehry,“ doplnil Karhan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Miroslav Karhan