Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Majstri, slabota!

Slovan je majster, obhajca titulu. Aktuálny líder ligy. Nitra sa v nej už zopár rokov trápi. Aj teraz je posledná v tabuľke.

11.03.2014 16:32
Nitra, Slovan Foto: ,
Henrich Kováč z FC Nitra (vľavo) a Miloš Josimov z ŠK Slovan Bratislava (vpravo) počas 21. kola futbalovej Corgoň ligy medzi FC Nitra - ŠK Slovan Bratislava.
debata

Slovan má najvyšší rozpočet a najkvalitnejší káder. Nitra dlžoby a prázdnu pokladnicu. Ledva dala v zime dokopy tím.

Slovan vychvaľoval kvalitnú zimnú prípravu. Časť z nej prežil v zahraničí v ideálnych podmienkach. Stretol sa so silnými súpermi, zdolal Zenit Petrohrad. V Nitre v zime bojovali o holé prežitie. Po každom tréningu sa lúčil niektorý z hráčov, pretože klub neplnil zmluvy. Nevytiahol poriadne päty z Nitry. Trénera angažoval až tesne pred štartom jari.

Slovan mohol viesť v Nitre po prvom polčase 5:0, ale hazardoval a zahadzoval šance, akoby ani nechcel vyhrať. Po prestávke už nebola rozpadávajúca sa Nitra slabšia a bezradný líder sa bál o víťazstvo. Z kaše ho ťahal kapitán Žofčák strelou z priameho kopu, čo bol nielen rozhodujúci, ale aj najkrajší futbalový moment favorita.

Futbal vraj nemá logiku. Zápas prvého s posledným, ktorých delí 37 bodov, ju ani v ničom nemal. Zázrak á la slovenská liga. Na ihrisku nebolo nič poznať.

S takouto hrou by nemohli belasí rátať s titulom a už vôbec nie s úspechom v Európe. To ani nápad!

Majstri, smrteľne vážne. Bola to veľká slabota.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #FC Nitra