Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kopúnek trénuje s Trnavou, sezónu chce dohrať v zahraničí

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek trénuje s corgoňligovým klubom Spartak Trnava.

04.10.2013 10:20
Kamil Kopúnek Foto:
Kamil Kopúnek.
debata

Dvadsaťdeväťročný defenzívny záložník naposledy pôsobil v bratislavskom Slovane, s ktorým predčasne ukončil zmluvu koncom augusta. Podľa informácií na klubovom webe „andelov“ Kopúnek dostal povolenie od Spartaka, aby sa s hráčmi jeho A-mužstva zúčastnil na tréningovom procese.

Návrat účastníka majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike do trnavských farieb sa aspoň počas jesene nechystá. Hráč čaká, či mu v zime vyjde zahraničný angažmán.

„Kamil Kopúnek je trnavský odchovanec. V minulosti veľa hráčov, či už Jozef Adamec, Marek Ujlaky ale i ďalší hrali za Slovan a neskôr sa vrátili do Trnavy a pomohli svojimi výkonmi klubu. Kamila poznám od dorasteneckej kategórie, keď som ho trénoval v mládežníckom veku. Pre mňa je to hráč, ktorý by mohol Trnave pomôcť, ak by prejavil záujem o návrat. Zatiaľ sme mu len s nami dovolili trénovať. Je voľný hráč, vykúpil sa zo Slovana. Prejavil záujem trénovať v Trnave, lebo je tu doma. Čo bude od zimy, uvidíme. Nechávame to otvorené,“ povedal tréner Spartaka Juraj Jarábek.

„Uvidíme, čo prinesie čas. Zatiaľ by som chcel počkať. V tejto sezóne by som rád pôsobil v zahraničí. Žiaľ, v lete už veľa času na dotiahnutie konkrétneho transferu nebolo. Niekoľko klubov prejavilo záujem, ale s tým, že by sa to zrealizovalo počas zimy,“ vyjadril sa Kopúnek pre piatkové vydanie denníka Šport.

Kamil Kopúnek sa na spomenutom svetovom šampionáte preslávil najmä víťazným gólom do siete Talianska, zásluhou ktorého sa Slovensko kvalifikovalo do osemfinále práve na úkor obhajcov titulu Talianov.

debata chyba
Viac na túto tému: #corgoň liga #Spartak Trnava #Kamil Kopúnek