Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Nosický nepokračuje v Trenčíne, AS povedie Ševela

V priebehu jedného týždňa nastala v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži ďalšia zmena na poste trénera. Vedenie AS Trenčín sa v piatok dohodlo s Ľubošom Nosickým, že 45-ročný kouč už nebude pokračovať vo funkcii.

30.08.2013 20:43
Ľuboš Nosický Foto:
Ľuboš Nosický.
debata

Mužstvo v sobotu povedie v domácom dueli v rámci 8. kola proti MFK Ružomberok doterajší Nosického asistent Martin Ševela. Trenčín je po siedmich kolách na štvrtom mieste s 12 bodmi. Trenčín v predchádzajúcom zápase nestačil v 2. kole Slovnaft cupu na treťoligovú Sereď (0:0, 3:4 na strely zo značky pokutového kopu).

Začiatkom týždňa odvolali aj kormidelníka Nitry Ladislava Šimča, ktorého nahradila dvojica Igor Demo, Jozef Pavlík. Nitra je po 7. kole na predposlednom jedenástom mieste v tabuľke Corgoň ligy, na svojom konte má takisto ako posledná Dunajská Streda len dva body za remízy – v dueloch proti Žiline (4:4) a Ružomberku (3:3).

Prvým koučom, ktorý uvoľnil svoje miesto v tejto sezóne najvyššej domácej súťaže, bol 28. júla kormidelník Slovana Bratislava Samuel Slovák. Tridsaťsedemročný bývalý reprezentant SR skončil už po 3. kole Corgoň ligy 2013/2014 po prehre 2:4 na pôde Trenčína.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ľuboš Nosický #Martin Ševela