Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan potrestal Breznaníka preradením do juniorky

Vedenie slovenského futbalového klubu Slovan Bratislava preradilo stredopoliara Michala Breznaníka do juniorského tímu. Ako v nedeľu potvrdil tréner belasých Jozef Jankech, dôvodom tohto kroku bolo hráčovo vylúčenie v odvetnom zápase play off Európskej ligy na pôde VfB Stuttgart.

13.09.2010 07:44
Slovan Trnava Breznaník Foto:
Michal Breznaník.
debata (4)

Kormidelník Slovana na pozápasovej tlačovej konferencii po dohrávke 8. kola so Spartakom Trnava (1:1) potvrdil informácie kolujúce medzi fanúšikmi a nevylúčil ani možnosť, že Breznaník mužstvo úradujúceho vicemajstra opustí natrvalo. „Breznaník bol preradený do juniorky. Neviem, či si hľadá nový klub, možno áno. Bol dočasne preradený s tým, že pokiaľ by bol potrebný v Áčku v niektorých zápasoch, môžeme ho zobrať z juniorky späť. Taká bola dohoda s vedením,“ uviedol Jankech.

Breznaník doplatil na červenú kartu, ktorú uvidel v Stuttgarte v 55. minúte. Dvadsaťštyriročný futbalista putoval pod sprchy za stavu 2:0 v prospech Slovana, no už minútu po jeho vylúčení domáci znížili a neskôr aj vyrovnali. Nerozhodný výsledok 2:2 v súčte oboch zápasov posunul do skupinovej fázy druhej najprestížnejšej klubovej súťaže na starom kontinente nemecký klub.

4 debata chyba