Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vladimír Weiss opäť na lavičke Petržalky

Do funkcie hlavného trénera vo futbalovom klube Artmedia Petržalka sa po dvoch mesiacoch vracia Vladimír Weiss. Bývalý československý reprezentant rezignoval na svoj post začiatkom apríla po zápase 24. kola Corgoň ligy Petržalka - Trnava (0:2), no ostal pracovať v štruktúrach klubu spoza Starého bratislavského mosta. Mužstvo Artmedie potom do konca sezóny viedol jeho dovtedajší asistent Michal Hipp.

16.06.2004 16:34
debata

 Petržalka skončila v konečnej tabuľke Corgoň ligy v súťažnom ročníku 2003/04 na ôsmom mieste, víťazstvom v Slovenskom pohári si však vybojovala právo účasti v budúcosezónnej edícii Pohára UEFA. V európskej pohárovej súťaži č. 2 sa mužstvo z pravého brehu Dunaja predstaví už druhý rok po sebe, keď v uplynulej sezóne ho v 1. kole vyradil francúzsky klub Girondins Bordeaux.

„Príprava na jesennú časť I. ligy odštartuje 21. júna pod vedením Vladimíra Weissa. Jeho asistentami budú Michal Hipp a Emil Stranianek. Po dvoch dňoch odcestujeme na sústredenie do Zlatých Moraviec, kde máme v pláne odohrať prípravné zápasy s Baníkom Ostrava a 1. FC Synot, či vlastne Slováckom, ako sa teraz asi moravský klub volá,“ povedal pre agentúru SITA manažér Petržalky Petr Kašpar.

Situáciu v hráčskom kádri budú funkcionári riešiť priebežne. „Prestupové obdobie sa oficiálne začne až 1. júla, takže dovtedy chceme mať vybraných zopár vhodných posíl. Niekoľko z nich by sa malo predstaviť už na našom sústredení v Zlatých Moravciach,“ dodal Kašpar.

debata chyba