Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slavia aj vďaka Schranzovmu gólu deklasovala Tiraspoľ. Rýchly úder v Seville nestačil Sparte ani na bod

Slovenský futbalový reprezentant Ivan Schranz prispel vo štvrtok v Európskej lige gólom k vysokému triumfu Slavie Praha nad Šeriffom Tiraspoľ 6:0.

05.10.2023 21:49 , aktualizované: 23:18
ČR futbal EL 2. kolo G Slávia Praha Tiraspoľ Foto: ,
Ivan Schranz zo Slavie Praha sa teší z gólu do siete Šeriffu Tiraspoľ.
debata

V dueli G-skupiny zvýšil v 47. minúte na 4:0. „Zošívaní“ rozhodli o osude zápasu už v prvom polčase, keď si vypracovali trojgólový náskok. So šiestimi bodmi sú na čele tabuľky o skóre pred AS Rím, ktorý si poradil so Servette Ženeva 4:0.

Slovinsko futbal EKL 2. kolo A Ľubľana Slovan Čítajte aj Weiss penaltu nepremenil, Čavrič áno. Slovan po triumfe v Ľubľane vedie skupinu. Tréner: Čo viac si môžeme želať

Sparta Praha v zostave s Lukášom Haraslínom prehrala v druhom vystúpení v C-skupine na pôde Realu Betis 1:2. O triumfe Sevillčanov rozhodol v 79. minúte Isco.

„Rudí“ zaskočili Betis a už v 3. minúte sa ujali vedenia, keď sa po prihrávke Matěja Ryneša za obranu súpera presadil Veljko Birmančevič. Španielsky tím však o šesť minút neskôr vyrovnal. Zlé vybehnutie brankára Petera Vindahla Jensena potrestal Assane Diao.

Pôsobivá choreografia fanúšikov Spartaka pred zápasom s Fenerbahce
Video

Po zmene strán Betis vystupňoval tlak a obrana Sparty kapitulovala po hlavičke Isca. V druhom zápase „céčka“ zvíťazil cyperský Aris Limasol v základnej jedenástke so slovenským stredopoliarom Júliusom Szökem nad Glasgowom Rangers 2:1.

V A-skupine uspel West Ham United na pôde Freiburgu 2:1 a so šiestimi bodmi je na čele tabuľky. V D-skupine je zatiaľ stopercentná Atalanta Bergamo, ktorá triumfovala na štadióne Sportingu Lisabon 2:1.

SR futbal EKL 2. kolo H Trnava Fenerbahce TTX Čítajte aj Trnava v parádnej kulise odolávala favoritovi 70 minút, podľahla mu o gól. Ristovski mohol byť hrdinom

Olympique Marseille remizoval v B-skupine s Brightonom 2:2, keď nevyužil dvojgólový náskok. FC Liverpool zvíťazil v E-skupine nad Realom Union Saint-Gilloise 2:0.

V H-skupine potvrdil dobrú formu Bayer Leverkusen triumfom 2:1 na pôde Molde. .

Kazakhstan Soccer Europa Conference League Čítajte aj Hráči Lille si neporadili s Klaksvíkom, Plzeň otočila za tri minúty. Premožiteľ Spartaka schytal sedmičku
Načítavajú sa športové výsledky...
S veľkou podporou. Triumf Slovana v Ľubľane Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Pochod fanúšikov Slovana na štadión Stožice.
debata chyba
Viac na túto tému: #AC Sparta Praha #Lukáš Haraslín