Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za trest iba deti. Malí Srbi však ukázali UEFA, čo je to Balkán

Partizan Belehrad si v zápase Európskej konferenčnej ligy proti Slovácku odpykával trest za používanie pyrotechniky. Do hľadiska tak mohli prísť len deti do 14 rokov. No veľká zmena to nebola.

04.11.2022 12:00
France Soccer Conference League Foto: ,
Futbalisti Partizanu Belehrad zabojujú na jar o účasť v osemfinále Európskej konferenčnej ligy.
debata

Ako píše srbský Telegraf, počas stretnutia zapálili mladí srbskí fanúšikovia niekoľkokrát svetlice a na zápase to vôbec nevyzeralo tak, akoby mal klub nejaký trest.

Otázkou je, či Európska futbalová únia (UEFA) bude trestať aj vyčíňanie neplnoletých priaznivcov. No dá sa predpokladať, že týmto konaním sa aj deťom do 14 rokov zatvoria brány štadióna.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Historická sezóna Slovenska v pohároch. Česi sú out. A ten koeficient

A to môže zaujímať aj fanúšikov Slovana Bratislava. Partizan Belehrad je totiž jedným z možných súperov belasých v osemfinále Európskej konferenčnej ligy.

Srbskému vicemajstrovi sa totiž podarilo predĺžiť si pohárovú sezónu, keď v D-skupine konferenčnej ligy obsadil 2. miesto za francúzskym Nice a pred tretím 1. FC Kolín. A to aj vďaka remíze 1:1 vo štvrtkovom stretnutí so Slováckom.

„Deti Partizana boli v tomto zápase neposlušné,“ píše Telegraf. Na začiatku zápasu mali pritom skandovať pokriky proti vedeniu klubu a v jednej chvíli zapálili na tribúne niekoľko svetlíc.

Možní súperi Slovana v osemfinále EKL Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
FK Karabach - Azerbajdžan
Hodnota mužstva: 14...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Partizan Belehrad #Európska konferenčná liga