Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

City vypustili na Vavra nórsku beštiu. Haaland dal dva góly a šiel dole

Futbalisti Paríža St. Germain remizovali v stredajšom zápase H-skupiny Ligy majstrov s Benficou Lisabon 1:1. Obaja majú v tabuľke 7 bodov. Real Madrid zdolal v F-skupine Šachtar Doneck 2:1 a Manchester City v "géčku" deklasoval FC Kodaň 5:0.

05.10.2022 23:20
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi. po góle v Lisabone
debata

Slovenský stopér Denis Vavro odohral za hostí na Etihad Stadium celý zápas. Hráči Kodane neskórovali ani vo svojom treťom zápase v LM a na poslednom mieste skupiny majú bod za bezgólovú remízu so Sevillou a skóre 0:8. Zverenci Pepa Guardiolu sú suverénny líder skupiny, zvíťazili vo všetkých troch zápasoch.

Nórsky útočník Erling Haaland strelil prvý aj druhý gól domácich a pred druhým polčasom ho tréner vystriedal. Po troch zápasoch je s piatimi gólmi strelecký líder súťaže. Celkovo už v LM nastrieľal 28 gólov v 22 zápasoch. Na druhom mieste skupiny sa udržala Borussia Dortmund po víťazstve na ihrisku FC Sevilla 4:1. Nemecký tím rozhodol o víťazstve už v prvom polčase, po ktorom viedol 3:0.

Plný počet 9 bodov má aj vedúci tím F-skupiny Real Madrid. Proti Šachtaru Doneck potvrdil úlohu favorita a výraznú hernú prevahu premenil na tesné víťazstvo 2:1.

10 najdrahších áut, ktoré vlastnia futbalisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Lionel Messi je najlepšie plateným...

Vzájomný zápas dvoch tímov, ktoré doteraz v F-skupine nezvíťazili, priniesol triumf hráčov RB Lipsko nad Celticom Glasgow 3:1. Po dvoch prehrách si Nemci pripísali plný bodový zisk a na poslednú priečku skupiny zosunuli práve škótsky tím. Ten má po troch zápasoch na konte naďalej iba jeden bod.

Po treťom kole je nečakaným lídrom E-skupiny Red Bull Salzburg. V stredajšom zápase zvíťazil nad Dinamom Záhreb 1:0. Pre hráčov Salzburgu to bolo po dvoch remízach prvé víťazstvo a na konte majú 5 bodov. Jediný gól zápasu strelil v 71. minúte švajčiarsky útočník Noah Okafor, keď skóroval z pokutového kopu.

V nadstavenom čase sa hostia nakrátko radovali z vyrovnania, ale gól neplatil pre ofsajd. Na druhé miesto sa posnul FC Chelsea, ktorý v domácom zápase zdolal AC Miláno 3:0.

Taliansko SR šport futbal LM C 3. kolo Inter Barcelona Čítajte viac Kapitán Škriniar priviedol Inter k cennému skalpu. Bayern zničil Plzeň

Futbalisti Paríž St. Germain remizovali v zápase H-skupiny na ihrisku Benficy Lisabon 1:1. Portugalský tím cennou remízou potvrdil formu z úvodu sezóny a na konte má 7 bodov rovnako ako PSG. Hostia išli do vedenia v 22. minúte, keď Lionel Messi skóroval vo svojom šiestom súťažnom zápase po sebe.

Viac gólov však nepridali a domáci ešte do prestávky vyrovnali po vlastnom góle Danila. Prvé víťazstvo v H-skupine dosiahli hráči Juventusu Turín, ktorí v stretnutí dvoch tímov, ktoré dovtedy nebodovali, zdolali Maccabi Haifa 3:1.

Liga majstrov – 3. kolo, sumáre:

FC Chelsea – AC Miláno 3:0 (1:0)
Góly: 24. Fofana, 56. Aubameyang, 62. James

Red Bull Salzburg – Dinamo Záhreb 1:0 (0:0)
Gól: 71. Okafor (11 m)

Real Madrid – Šachtar Doneck 2:1 (2:1)
Góly: 13. Rodrygo, 28. Vinicius – 39. Zubkov

RB Lipsko – Celtic Glasgow 3:1 (1:0)
Góly: 27. Nkunku, 64. a 77. Silva – 47. Jota

FC Sevilla – Borussia Dortmund 1:3 (0:3)
Góly: 51. En Nsyri – 6. Guerreiro, 41. Bellingham, 43. Adeyemi

Manchester City – FC Kodaň 5:0 (3:0)
Góly: 7. a 32. Haaland, 39. Chocholava (vl.), 55. Mahrez (11 m), 76. Alvarez

Benfica Lisabon – Paríž Saint-Germain 1:1 (1:1)
Góly: 42. Danilo (vl.) – 22. Messi

Juventus Turín – Maccabi Haifa 3:1 (1:0)
Gól: 36. Rabiot, 50. Vlahovič, 83. Rabiot – 75. David

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Erling Haaland