Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Historický gól Messiho v Lige majstrov. Čelil aj nájazdu fanúšika

Paríž St. Germain vyhral v Lige majstrov na pôde Maccabi Haifa 3:1 aj vďaka gólu Lionela Messiho. A práve tento zásah znamenal pre Argentínčana historický míľnik.

15.09.2022 08:00
Israel Soccer French Super Cup Foto: ,
Lionel Messi zažíva v drese PSG lepší štart do sezóny, ako vlani.
debata

Messi tak aj v pokročilej fáze futbalovej kariéry pokračuje v prekonávaní rekordov v najprestížnejšej klubovej súťaži sveta.

Tentokrát prispel gólom a asistenciou k víťazstvu PSG na trávniku izraelského Maccabi Haifa 3:1. Vďaka zásahu Messi skóroval už proti 39 rôznym klubom v Lige majstrov. Tým sa v tejto štatistike odpútal od večného rivala Cristiana Ronalda, ktorý dal gól 38 tímom.

Fenomenálny Argentínčan sa krátko pred koncom zápasu musel vysporiadať aj s fanúšikom, ktorý vbehol na trávnik a hodil sa mu okolo ramien. Ochranka na štadióne priaznivca veľmi rýchlo spacifikovala.

Celkovo má Messi na konte 126 strelených gólov vo svojej kariére v Lige majstrov, čo je druhé miesto v histórii za Ronaldom (140 gólov).

Messi tak necháva zabudnúť na nevydarený štart v Paríži z minulej sezóny. V tej novej sa totiž podieľal už na 12 zásahoch svojho tímu vo všetkých súťažiach – päť gólov dal a na sedem prihral.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Lionel Messi #liga majstrov vo futbale