Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bayern, Barca a Škriniar za stovky eur. Plzeň zverejnila ceny lístkov

Český majster Viktoria Plzeň privíta na jeseň gigantov európskeho futbalu. A na top kluboch chce pochopiteľne čo najviac zarobiť.

30.08.2022 08:00
716650322 Foto:
Radosť futbalistov Viktorie Plzeň po postupe do skupinovej fázy Ligy majstrov.
debata (2)

Ak si myslíte, že sa vám podarí získať vstupenky na Ligu majstrov do susedného Česka, tak ste na omyle. Podľa hovorcu Viktorie Plzeň sa samostatné lístky na zápasy proti Bayernu, Barcelone a Interu Miláno do predaja ani nedostanú.

„Očakávame, že na takto atraktívne zápasy naozaj všetci využijú alternatívu povinnej rezervácie. Ak nie, ponúkne klub do predaja lístky na jednotlivé zápasy,“ uviedol pre iSport.cz Václav Hanzlík.

Martin Dúbravka Čítajte viac Spečatené. Dúbravka sa stal posilou Manchestru United

Na mestský štadión v Štruncových sadoch sa zmestí necelých 11-tisíc divákov. A v kombinácii s top súpermi je predpoklad, že lístky vykúpia držitelia permanentiek s predkupným právom. Predaj pre nich odštartuje už vo štvrtok.

„Cieľom je, aby práve naši dlhodobí fanúšikovia mali možnosť u týchto zápasov byť. Vedenie klubu sa rozhodlo aj pre výrazné cenové zvýhodnenie, oproti bežnej cene,“ dodal hovorca.

Slovenskí futbalisti v európskych veľkokluboch Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
28. Stanislav Lobotka - SSC Neapol, 2020 - dodnes

A koľko budú vstupenky na všetky tri zápasy stáť? Balíčky sú rozdelené do štyroch kategórii: pre permanentkárov vyjde najlacnejší v prepočte na 133 eur, najdrahší na 374 eur.

Pre záujemcov, ktorí nie sú držiteľmi celosezónnych vstupeniek je cena balíčkov od 166 až do 468 eur. V Plzni ale predpokladajú, že už ani tieto lístky sa asi do predaja nedostanú.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #liga majstrov #Viktoria Plzeň #Bayern Mníchov #fc barcelona