Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík nehral, Vavro sa tešil. Bližšie k Lige majstrov je FC Kodaň

Futbalisti FC Kodaň s Denisom Vavrom v zostave zvíťazili v utorňajšom úvodnom stretnutí play off Ligy majstrov nad Trabzonsporom 2:1.

16.08.2022 23:09
714440863 Foto:
Radosť futbalistov FC Kodaň po víťazstve nad Trabzonsporom 2:1.
debata

Slovenský obranca odohral za domácich celý duel a v závere riadneho hracieho času videl žltú kartu. V drese hostí chýbal stredopoliar Marek Hamšík, ktorý nútene pauzuje pre natrhnutý lýtkový sval na pravej nohe.

Kodaň sa ujala vedenia už v 9. minúte zásluhou Viktora Claessona a svoj náskok zdvojnásobila krátko po zmene strán, keď sa presadil Lukas Lerager. Hostia znížili v 79. minúte gólom Anastasiosa Bakasetasa. Trabzonsporu by už v odvete na domácej pôde mohol byť k dispozícii aj Hamšík.

Hancko Sparta Čítajte viac Tréner prosí, aby Sparta nepredávala Hancka. Milióny sú na stole

Hráči FK Bodö/Glimt zdolali Dinamo Záhreb 1:0 a futbalisti Glasgowa Rangers remizovali s PSV Eindhoven 2:2. Odvety týchto troch dvojzápasov sú na programe v stredu 24. augusta o 21.00 SELČ.

Postupujúci sa predstavia v hlavnej časti LM, kde sa pripoja k 26 tímom, ktoré majú istotu účasti. Zdolané mužstvá sa presunú do skupinovej fázy Európskej ligy.

úvodné zápasy play off LM:
FK Bodö/Glimt – Dinamo Záhreb 1:0 (1:0)
Gól: 37. Pellegrino

FC Kodaň – Trabzonspor 2:1 (1:0)
Góly: 9. Claesson, 48. Lerager – 79. Bakasetas
/D. Vavro (Kodaň) odohral celé stretnutie a dostal ŽK – M. Hamšík (Trabzonspor) pre zranenie nefiguroval v zápise o stretnutí/

Glasgow Rangers – PSV Eindhoven 2:2 (1:1)
Góly: 40. Čolak, 70. Lawrence – 37. Sangare, 78. Obispo

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Trabzonspor #Marek Hamšík #FC Kodaň #denis vavro