Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pauschek po krutom vyradení: Vylúčenie ovplyvnilo priebeh zápasu

Proti Olympiakosu odmakal na pravom krídle vyše 90 minút. Aj keď v tvári Lukáša Pauscheka prevládal po vypadnutí z Európskej ligy smútok, našiel v stretnutí veľa pozitív.

12.08.2022 08:00
SR Futbal EKL F 1.kolo Slovan Kodaň TK BAX Foto: ,
Lukáš Pauschek.
debata (7)

Aké emócie vo vás prevládajú po vypadnutí s Olympiakosom Pireus na penalty? Sklamanie, určite sklamanie. Dnes každý jeden hráč chcel, nikto sa nebál hrať. Všetci verili tomu, že sa to zvládne a že sa vyhrá. Napriek tomu, že sme hrali s desiatimi hráčmi sa nám podarilo vyrovnať.

Veľký favorit bol zdolateľný či už v prvom zápase, alebo aj v odvete. Škrie to o to viac? Keby sme prehrali 0:3 tak si poviete: OK, nemali sme na nich. Ale po takomto zápase to jednoducho bolí.

SR futbal EL odveta 3. predkolo Slovan Olympiakos BAX Čítajte viac Weiss: Bol som dojatý ja, aj hráči. Na tento zápas sa bude spomínať

Pred rokom Olympiakos dominoval, teraz ste odohrali dva vyrovnané zápasy. Aj diváci po zápase ocenili nasadenie a odhodlaný výkon. My sa z toho veľmi tešíme a sme veľmi radi, že v tak hojnom počte prišli už na Ferencváros a aj teraz na Olympiakos. A to bol aj jeden z našich cieľov – pritiahnuť fanúšikov na tribúny. Všetci vieme, aké sú návštevy na ligové stretnutia… Za ten rok sme sa posunuli, sme niekde inde.

Slovan, Olympiakos Čítajte viac Heroický výkon Slovana. Olympiakos zatlačil, ale na postup to nestačilo

V čom je ten najväčší rozdiel v Slovane spred roka a v tom súčasnom? Od začiatku, od Batumi cez Ferencváros až po Olympiakos sme tie zápasy hrali ako tím a to bolo dôležité. Hrali sme ako jeden muž, bojovali jeden za druhého a hlavne o tom je teraz Slovan.

Na skupinovú fázu máte posledný pokus, v play off konferečnej ligy proti Mostaru. Ako na nich? Hlavne musíme ostať v hlavách pozitívny aj po tom dnešnom výsledku. Stále treba bojovať ako tím a potom sa nám podarí tá Európska konferenčná liga.

Napínavá odveta Slovan - Olympiakos Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Radosť Slovana po vyrovnávajúcom góle v...

Krátko po vyrovnaní na 1:1 dostal po druhej žltej červenú kartu Myenty Abena. Ako ste videli tento moment? Ja som to úprimne v ten moment ako sa to stalo moc nevidel. Potom sa to rozoberalo na lavičke aj z opakovaného záznamu a všetci tvrdili že to červená karta nebola. Nie je to názor jedného človeka, ale viacerých. Ovplyvnilo to zápas, no už s tým nič nespravíme.

Celé predĺženie ste hrali o jedného menej. Postúpil by Slovan s jedenástimi hráčmi? Ovplyvnilo to priebeh zápasu, ale cez to všetko sme ukázali charakter a to, čoho sme schopní. Streliť s deviatimi hráčmi v poli v nastavenom čase a po vyše 100 minútach gól tímu ako Olympiakos… To je to pozitívne a na tom treba stavať.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #ŠK Slovan Bratislava #Olympiakos Pireus #Lukáš Pauschek