Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Majster neskladá zbrane. Slovan zareagoval na tvrdý trest od UEFA

Slovenský klub mal podľa rozhodnutia Európskej futbalovej únie (UEFA) zaplatiť za správanie priaznivcov v Budapešti pokutu 40-tisíc eur a zavrieť celý sektor C pre odvetu s Olympiakosom Pireus.

04.08.2022 12:29
Slovan, Ferencváros Foto: ,
Fanúšikovský tábor Slovana v Budapešti.
debata (1)

S týmto rozhodnutím sa však vedenie slovenského futbalového majstra nechce zmieriť. Preto sa v súvislosti s trestom obrátil na Športový arbitrážny súd v Lausanne.

Práve preto ešte Slovan nespustil predaj na odvetný zápas 3. predkola Európskej ligy proti Olympiakosu Pireus, ktorý sa hrá na budúci štvrtok.

kmotrík Čítajte viac Jedna z posledných kvapiek. Kmotrík po Ferencvárosi zvažuje predaj Slovana

Na najbližšom domácom zápase v európskych pohároch mal Slovan tiež umiestniť do uzavretého sektora transparent s logom UEFA a nápisom #NoToRacism (Nie rasizmu).

Slovan bol tiež informovaný o tom, že musí zaplatiť aj 25.000 eur za vhadzovanie predmetov a 13.000 eur za použitie pyrotechniky. „Predpokladáme, že predaj vstupeniek na odvetu by mohol byť spustený v piatok v popoludňajších hodinách,“ informoval Slovan na svojej oficiálnej stránke.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
Najväčšie hviezdy Olympiakosu Pireus Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
10. Tomáš Vaclík - Česko * Hodnota hráča: 4 000...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UEFA #Európska liga #ŠK Slovan Bratislava