Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z kríkov hodil kameň do autobusu Slovana. Maďar spoznal trest

Centrálny obvodný súd v Budapešti odsúdil 30-ročného muža, ktorý hodil kameň do okna autobusu prevážajúceho futbalistov Slovana Bratislava v predvečer zápasu s Ferencvárosom, na 150 hodín verejnoprospešných prác a peňažný trest 150-tisíc forintov (necelých 378 eur).

23.07.2022 06:03
debata (13)

Správu prokuratúry priniesla v piatok aj agentúra MTI.

Tridsaťročný muž si všimol prichádzajúci autobus hráčmi a členmi realizačného tímu Slovana v sprievode policajných áut. Slovanisti sa presúvali z tréningu do hotela.

Neďaleko jednej z kaviarní pri parku Népliget vbehol do kríkov a keď pred ním autobus prechádzal, hodil doň kameň, ktorým trafil pravé zadné okno.

Ferencváros, fanúšikovia Čítajte viac Ultras Fradi si podávajú svojich legionárov. Ponížili ste nás pred Slovákmi

Vonkajšie sklo rozbil, vnútorné bolo prasknuté. Na autobuse vznikla škoda takmer 1,4 milióna forintov (3 525,4 eur). Našťastie sa nik nezranil.

Polícia Gábora Cs. vypátrala a zadržala ešte v stredu, obvinila ho z vandalizmu a narušenia verejného poriadku. K činu sa priznal.

Maďarské médiá o prehre Ferencvárosu so Slovanom Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Nemzeti Sport: „Ferencváros mal dôvod na...

Trest nie je právoplatný, prokurátor žiada jeho sprísnenie a podmienečný trest odňatia slobody, odznelo vo vyhlásení.

V úvodnom zápase 2. predkola Ligy majstrov sa po obrate tešil bratislavský tím. Odveta je na programe v stredu na Tehelnom poli.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
13 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ferencváros