Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Jedna pochvala za druhou. Weiss vidí postupové šance vyrovnane

Tréner slovenského futbalového majstra Vladimír Weiss st. nešetril pozitívnymi slovami na adresu Ferencvárosu Budapešť.

19.07.2022 20:15
Vladimír Weiss starší. Foto:
Vladimír Weiss starší.
debata (1)

Pred stredajším zápasom sa na tlačovej konferencii Weiss vyjadril, že postupové šance sú podľa neho medzi oboma súpermi vyrovnané.

„Ferencváros na nás pred plným domom v tejto nádhernej aréne vyvinie veľký tlak,“ uviedol pre agentúru MTI. Následne sa vyjadril aj k hráčskej kvalite súpera.

Ferencváros Čítajte viac Maďari píšu o jedinom spôsobe pomsty. Tréner Fradi: Nechajme už minulosť!

„Maďarský majster má veľmi silných útočníkov a stredopoliarov. Ale ak budeme stabilní vzadu, môžeme byť efektívny,“ skonštatoval Weiss.

Za najväčších hendikep svojho mužstva označil fyzickú pripravenosť tímu. Dôvodom je vysoký počet reprezentantov v kádri, ktorým sa kvôli zápasom Ligy národov predĺžila minulá sezóna až do polovice júna.

Najdrahší futbalisti v zápase Ferencváros - Slovan Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Xavier Mercier - Ferencváros
Hodnota...

„V úvodnom ligovom zápase sme nehrali dobre, zodpovednosť za prehru beriem na seba,“ uviedol na margo víkendovej prehry v Podbrezovej 1:2. K spomienkam na udalosti zo zápasu oboch súperov spred 30 rokov sa vyjadril jasne a stručne: „nevracajme sa do histórie“.

Weiss prezradil, že udržiava dobré vzťahy s trénerom Ferencvárosu Stanislavom Čerčesovom, s ktorým absolvoval niekoľko stretnutí na káve či večeri.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Ferencváros Budapešť #liga majstrov vo futbale