Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jedna pochvala za druhou. Weiss vidí postupové šance vyrovnane

Tréner slovenského futbalového majstra Vladimír Weiss st. nešetril pozitívnymi slovami na adresu Ferencvárosu Budapešť.

19.07.2022 20:15
Vladimír Weiss starší. Foto:
Vladimír Weiss starší.
debata (1)

Pred stredajším zápasom sa na tlačovej konferencii Weiss vyjadril, že postupové šance sú podľa neho medzi oboma súpermi vyrovnané.

„Ferencváros na nás pred plným domom v tejto nádhernej aréne vyvinie veľký tlak,“ uviedol pre agentúru MTI. Následne sa vyjadril aj k hráčskej kvalite súpera.

Ferencváros Čítajte viac Maďari píšu o jedinom spôsobe pomsty. Tréner Fradi: Nechajme už minulosť!

„Maďarský majster má veľmi silných útočníkov a stredopoliarov. Ale ak budeme stabilní vzadu, môžeme byť efektívny,“ skonštatoval Weiss.

Za najväčších hendikep svojho mužstva označil fyzickú pripravenosť tímu. Dôvodom je vysoký počet reprezentantov v kádri, ktorým sa kvôli zápasom Ligy národov predĺžila minulá sezóna až do polovice júna.

Najdrahší futbalisti v zápase Ferencváros - Slovan Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Xavier Mercier - Ferencváros
Hodnota...

„V úvodnom ligovom zápase sme nehrali dobre, zodpovednosť za prehru beriem na seba,“ uviedol na margo víkendovej prehry v Podbrezovej 1:2. K spomienkam na udalosti zo zápasu oboch súperov spred 30 rokov sa vyjadril jasne a stručne: „nevracajme sa do histórie“.

Weiss prezradil, že udržiava dobré vzťahy s trénerom Ferencvárosu Stanislavom Čerčesovom, s ktorým absolvoval niekoľko stretnutí na káve či večeri.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Ferencváros Budapešť #liga majstrov vo futbale