Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Ferencvárosu vie, o čo ide. A pre fanúšikov má jasný odkaz

Na novinárske otázky pred prvým duelom 2. predkola Ligy majstrov odpovedali tréner Ferencvárosu Stanislav Čerčesov a obranca Endre Botka.

19.07.2022 15:30
Stanislav Čerčesov Foto:
Stanislav Čerčesov (58): Tréner, bývalý skvelý ruský brankár. V Budapešti je druhú sezónu.
debata (1)

Kým Ferenváros si v 1. predkola poradil s kazašským Toblolom Kostanai po výsledkoch 0:0, 5:1 Slovan sa na vyradenie Dinama Batumi poriadne natrápil.

„O postupe sa rozhodne v dvoch zápasoch. Nemyslím si, že je čas hovoriť o tom, aká veľká bude výhoda začínať doma. Chcel by som vidieť, čo sme nacvičili na tréningu a potom to nebude problém,“ uviedol Čerčesov.

Najdrahší futbalisti v zápase Ferencváros - Slovan Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Xavier Mercier - Ferencváros
Hodnota...

Tréner Fradi s radosťou poznamenal, že všetky vstupenky do domácich sektorov na zápas proti Slovanu sú vypredané a vie, aký dôležitý je tento zápas pre fanúšikov.

„Všetko, čo musíme urobiť je hrať dobre a vydať zo seba všetko. Našim aj fanúšikom súpera by som chcel odkázať, aby sa nesústredili na minulosť, ale na prítomnosť.“

Slovan, Ferencváros Čítajte viac Maďari spomínajú na Bratislavu 1992: Fanúšikom sa dodnes zvierajú ruky

Čerčesov priznal, že videli zábery zo zápasu spred 30 rokov. „A neboli to tie najkrajšie obrázky, aké mohli na futbalovom ihrisku vzniknúť,“ okomentoval zásah policajného komanda proti maďarským priaznivcom v Bratislave.

Tréner maďarského šampióna sa odmietol rozprávať o postupových šanciach svojho tímu. „Hráme proti špičkovému tímu z inej krajiny, ktorý rovnako ako my vyhral titul štvrtýkrát za sebou a má rovnaké prednosti ako my,“ vystrúhal poklonu belasým. Čerčesov povedal, že trénera Slovana Vladimíra Weissa dobre pozná a medzi nimi panuje vzájomný rešpekt.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Ferencváros Budapešť #liga majstrov vo futbale