Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia Batumi zúria. Takého rozhodcu by mali obesiť na strome

Hnev, sklamanie, plač. Obrovský žiaľ z nevyužitej šance. Zatiaľ čo v Bratislave po včerajšom zápase predkola Ligy majstrov zavládla radosť, v Batumi, na brehu Čierneho mora, to boli presne opačné pocity.

14.07.2022 06:18
Dynamo Batumi Foto: ,
Plný kotol v Batumi.
debata (22)

To všetko umocnené krivdou, keďže domáci fanúšikovia, ktorých prišlo na štadión 20-tisíc a arénu vypredali, cítili krivdu. Ich tím mal podľa nich postúpiť. Treba uznať, že v sumáre dvojzápasu bol lepší ako Slovan, no fanúšikovia Batumi našli ešte jeden dôvod, prečo bude hrať proti Ferencvárosu slovenský majster.

Dynamo Batumi podľa nich poškodil rozhodca. Klub mal vraj kopať minimálne jednu penaltu.

„Toho rozhodcu treba obesiť na strome, keby nám dal jednu penaltu, toto by sa nestalo. Chlapci, hlavy hore,“ komentovala na Facebooku Mishka Silantieviová. „Oči mal asi na dovolenke,“ pridal sa Salo Safaridze.

Aj ostatné komentáre boli v podobnom duchu. Za všetko môže rozhodca!

„Dvadsať rokov sledujem futbal a takú smolu som ešte nevidel. A rozhodca? Veď nám nedal dve stopercentné jedenástky, to boli jasné fauly!!! Ale v poriadku, čaká nás ešte veľa víťazstiev,“ napísal zasa Davit Churtislava.

Vladimír Weiss Čítajte viac Zázrak v Batumi. Weiss poslal Slovan ďalej gólom priamo z rohu v 120. minúte

Ich pobúrenie je cítiť pod každým jedným príspevkom. Mnohí dokonca vyzývajú, aby sa klub obrátil na európske orgány a napadol výkon rozhodcu.

„Buďme aktívni na oficiálnej stránke UEFA!!! Žiadajme v komentároch potrestanie rozhodcu!!! Ak to spravíme všetci, budú sa nám venovať,“ znel ďalší odkaz.

Pravdou je, že v šestnástke Slovana to neraz horelo. Aj to, že pár zákrokov hraničilo s faulom. Do ďalšieho predkola však nakoniec postúpil Slovan.

Tridsať rokov po zápase Ligy majstrov proti budapeštianskemu tímu to bude vendetta.

22 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Dynamo Batumi