Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Aké to je, keď vybuchne Messi. Chcel ma zabiť, spomína jeho krajan

Prípady, keď mu rupnú nervy, sú skôr vzácnosťou. Keď sa však hviezdny Argentínčan Lionel Messi nahnevá, stojí to za to.

25.06.2022 14:49
Leandro Paredes Foto: ,
Leandro Paredes (v strede) s Lionelom Messim a Kylianom Mbappém v drese Paríža.
debata

Svoje o tom vie Leandro Paredes, jeho krajan a súčasný spoluhráč z Paríža St. Germain. Vo februári minulého roka však proti sebe nastúpili ako súperi, keď Messi hrával v Barcelone. Tá v prvom osemfinále Ligy majstrov podľahla Parížanom hladko 1:4.

Messi, ktorý strelil jediný gól svojho tímu z penalty, bol poriadne rozladený. Paredes sa obrátil k spoluhráčom s nešpecifikovanou poznámkou, ktorú sedemnásobný víťaz Zlatej lopty započul.

Lionel Messi. Čítajte aj Messi je späť v Barcelone. Po jeho príchode fanúšikovia šaleli

„Veľmi sa nahneval, najradšej by ma nakopal. Bolo to zlé. Chcel ma zabiť a ja som chcel ísť domov,“ spomína Paredes pre Caja Negra.

Nepríjemný moment ich kamarátstvo nenaštrbil.

„Keď sme sa stretli v reprezentácii, tváril sa, akoby sa nič nestalo,“ prezradil 27-ročný stredopoliar, ktorý prišiel do francúzskej metropoly v roku 2019 zo Zenitu Petrohrad.

Zaujímavosti o manželke Lionela Messiho Antonele Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Antonela Roccuzzová sa narodila vo februári...

„Ukázal mi, aký je človek. Náš vzťah pokračoval tak ako predtým. Keď na to teraz príde reč, smejeme sa. Ale vtedy bol naozaj nahnevaný, chcel ma zabiť,“ zopakoval Paredes. Ten sa spolu s ďalším Argentínčanom Angélom Di Maríom snažil Messiho presvedčiť, že PSG je preňho správna voľba.

V odvete Parížania remizovali 1:1 a postúpili do štvrťfinále, kde vyradili Bayern. Ich púť v semifinále zastavil Manchester City.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Leandro Paredes