Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyčíňanie chuligánov pred finále. Ulice Tirany sa zmenili na bojisko

Pred súbojom o trofej v Európskej konferenčnej lige medzi AS Rím a Feyenoordom Rotterdam došlo k stretom polície s oboma fanúšikovskými tábormi.

25.05.2022 14:30
Fanúšikovia Feyenoordu v Tirane pred finále... Foto: ,
Fanúšikovia Feyenoordu v Tirane pred finále Európskej konferenčnej ligy.
debata (1)

Viacero pouličných potýčok v metropole Albánska prinieslo 20 zranených, 60 zatknutých a jeden Albánec skončil v nemocnici v kritickom stave.

Podľa albánskych médií ho zbili priaznivci Feyenoordu Rotterdam a osem z nich bolo kvôli tomu zatknutých.

Albánska polícia malá plné ruky práce už počas utorňajšieho dňa a potom v neskorých nočných hodinách. Došlo k prudkým stretom nie len s ochrancami verejného poriadku, ale aj s miestnym obyvateľstvom.

Násilné prejavy boli zachytené zo strany talianskych aj holandských priaznivcov, ktorí zničili aj jedno policajné auto. Na tých z Ríma musel byť zase použitý slzotvorný plyn.

Ulice Tirany pred finále EKL.

Podľa hovorcu albánskej polície sa zranilo 12 policajtov, zatknutých bolo 48 fanúšikov z Talianska a 12 z Holandska. Medzi zranenými boli aj štyria Albánci a celkovo skončili v nemocnici 12 ľudí. Samotný zápas sa hrá v stredu večer od 21.00 h.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #AS Rím #Feyenoord Rotterdam #Európska konferenčná liga