Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Trénerovi West Hamu rupli nervy. Takmer zostrelil podávača lôpt

Kouč anglického klubu David Moyes nezvládol emócie počas odvetného duelu semifinále Európskej ligy, v ktorom jeho klub prehral s Frankfurtom 0:1 a nepostúpil do finále.

06.05.2022 10:30
Tréner West Ham United David Moyes. Foto: ,
Tréner West Ham United David Moyes.
debata

Plány West Hamu o postup do finále európskej pohárovej súťaže po dlhých 46 rokoch sa začali rúcať hneď od úvodu. Už v 19. minúte videl červenú kartu obranca Aaron Cresswell.

A keďže v prvom súboji prehrali „kladivári“ s Frankfurtom 1:2, bola ich situácia zložitá. Už sedem minút po vylúčení vyučili domáci presilovku a gólom Borreho napokon vyhrali 1:0.

Anglicko šport futbal EL 1/2 odvety Glasgow Lipsko Čítajte viac Finálové dvojice európskych pohárov sú známe. Nemecké tímy sa nestretnú

V záverečnej štvrťhodiny nezvládol emócie zápasu tréner hostí David Moyes. V 76. minúte bol vylúčení po tom, čo nahnevane vystrelil loptu smerom k mladému podávačovi lôpt.

Moyesov prudký kop len tesne minul jeho hlavu, no táto situácia vyvolala búrlivú reakciu z lavičky Frankfurtu a napokon viedla k udeleniu červenej karty pre Moyesa.

„Kopol som loptu späť tomu chlapcovi, takže sa za to ospravedlňujem. Podal mi ju veľmi pomaly,“ obhajoval svoj krok Moyes. Zdalo sa mu, že podávač lôpt sa vo svojej aktivita príliš neponáhľal.

Podľa kapitána West Hamu Declana Ricea bolo vylúčenie trénera spravodlivé. „Ale niektoré ďalšie verdikty boli dnes večer zlé. Zdalo sa, že pískajú v prospech domácich. Keď máte niekoho proti sebe, nemôžete s tým veľa urobiť,“ povedal Rice pre BT Sport.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #futbal #West Ham United