Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi je žoldnier a podvodník! Exhráč PSG tvrdo naložil aj Neymarovi

Po vyradení Paríža St. Germain v osemfinále Ligy majstrov sa na adresu jeho hviezd spustila lavína kritiky. Nahlas proti nim vystúpil aj Jérome Rothen. Hnev bývalého futbalistu klubu z francúzskej metropoly si odniesol najmä Lionel Messi a Neymar.

13.03.2022 14:06 , aktualizované: 17:10
Lionel Messi Foto: ,
Útočník Paríža Lionel Messi sa snaží zastaviť Luku Modriča z Realu Madrid.
debata (2)

Argentínčana nazval podvodníkom.

"Hanbím sa, že to musím povedať o Messim, ale je to realita. V zápase s Realom sa prechádzal. Modrič ho schoval do vrecka. A ten druhý – hnevá ma vôbec spomenúť jeho meno (Neymar, pozn.) – úplne stratil gule.

Odohral menej ako 50 percent zápasov PSG. A keď je tu, budeme hľadať výhovorky, že sa vrátil po zranení? Nie, mal sa snažiť proti Realu. Odkedy hrá, je tam chaos," povedal trinásťnásobný reprezentant Francúzska pre RMC.

messi, neymar Čítajte aj Zabijem ťa! Šéf Paríža sa vyhrážal rozhodcom, vystrájal aj Neymar

Spomínaná dvojica podľa neho môže za stredajšiu prehru s Realom 1:3, ktorá znamenala rozlúčku tímu z Parku princov s najprestížnejšej pohárovej súťaže. PSG v tejto fáze skončil štvrtýkrát za predchádzajúcich šesť sezón.

"Je na nich, či na seba aj prevezmú zodpovednosť. Mbappého neobviňujem. Ako jediný bol v oboch zápasoch nebezpečný. Poukazujem na ďalších dvoch. Tých dvoch žoldnierov.

Odkedy ich Leonardo (športový riaditeľ) priviedol, stali sa tvárami klubu. Za toto ich platia. Vôbec pritom neoceňujú Verratiho, Danila, Paredesa či Mbappého," pokračoval rozčúlene.

Messi ho nahneval aj prístupom k zápasu: „Vraj sa pri strate lopty snažil získať ju späť. To je vtip? Snažil sa asi tak z desaťmetrovej vzdialenosti. Ten druhý (Neymar) stratil všetky lopty. Dosť bolo Messiho a Neymara.“

Karim Benzema. Čítajte aj Messi a spol. balia kufre. Postup Realu zariadil hetrikom Benzema

Po záverečnom hvizde na štadióne Santiaga Bernabeua vzbĺkli emócie. Prezident PSG Nasser Al-Khelafi neovládol svoje emócie a snažil sa vyhľadať rozhodcov v útrobách štadióna.

Jednému zo zamestnancov madridského klubu sa mal vyhrážať zabitím. Voči správaniu Al-Khelafiho spolu s Leonardom, ktorý ho sprevádzal, začala UEFA disciplinárne konanie.

Funkcionárom sa nepáčil predovšetkým neodpískaný údajný faul autora hetriku z Realu Karima Benzemu na brankára PSG Gianluigiho Donnarummu.

Lionel Messi Čítajte aj Naposledy to zažil pred 12 rokmi. Messiho negatívny zápis podčiarkol biedu

Po sklamaní hladké ligové víťazstvo

Parížania v nedeľnom domácom zápase 28. kola Ligue 1 potvrdil líderskú pozíciu a Bordeaux zdolali po góloch Mbappého, Neymara a Leandra Paredesa 3:0. Messi odohral celý zápas.

Fanúšikovia privítali hráčov piskotom, podľa agentúry AFP sa najväčší ušiel Neymarovi s Messim, nevyhol sa mu ani tréner Mauricio Pochettino. Bučanie si nevypočul len Mbappé.

PSG má pred druhým Nice náskok 15 bodov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain #Lionel Messi