Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniara chcú viacerí. Udrží ho v Interi rozprávková zmluva?

Prvý január nie je len začiatkom nového kalendárneho roka, ale štartuje aj futbalové prestupové obdobie. Jedným z najzaujímavejších artiklov je už dlhodobo Milan Škriniar.

02.01.2022 06:47
škriniar futbal inter Foto:
Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
debata (4)

Slovenský reprezentant v minulosti či súčasnosti zaujal množstvo veľkoklubov. Vystužiť defenzívu ním chceli oba manchesterské kluby, FC Barcelona či parížsky Saint-Germain.

V poslednom období sa vo veľkom skloňuje Tottenham. Londýnčania včera vyhrali vo Watforde 1:0 a klopú na dvere prvej štvorky.

Vedie ich niekdajší kouč Interu Antonie Conte. Muž, ktorý v predošlom ročníku priviedol Škriniara a spol. k talianskemu titulu.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
11. Ján Greguš (San José) - 603-tisíc.

Vedenie Milánčanov sa podľa talianskych médií rozhodlo zareagovať na aktuálnu situáciu a na polovicu januára naplánovalo stretnutie so slovenským obrancom a jeho zástupcami.

Téma?

Predĺženie kontraktu, ktorý odchovancovi MŠK Žilina vyprší 30. júna 2023. Dvadsať­šesťročná hviezda Serie A zarába ročne 3,2 milióna eur plus bonusy.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Viacerí záujemcovia sú ekonomicky schopní tento kontrakt „prebiť.“ Škriniar však sám priznal, že sa v Interi cíti dobre a nikam sa nechystá.

Taliani však nechcú nechať nič na náhodu a rozhodli sa poistiť si svoj klenot rozprávkovou zmluvou na 4,5 milióna eur ročne s trvaním až do roku 2026.

Presvedčí Škriniara, aby na San Sire zostal?

Silvester 2021 u športovcov Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Zápasník MMA Attila Végh s rodinou.

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar