Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prostredník, drsné provokácie. Emócie v Plzni krotil drobný Slovák

Bola to dráma do posledných chvíľ. Odvetný zápas 3. predkola Európskej konferenčnej ligy medzi Viktoriou Plzeň a waleským The New Saints mal v sebe všetko - góly, emócie, drámu.

14.08.2021 06:52
Viktoria Plzeň Foto: ,
Futbalisti Viktorie Plzeň. Ilustračná fotografia.
debata (1)

Český zástupca si priniesol z ihriska súpera prekvapujúce dvojgólové manko (2:4) a doma mal čo robiť, aby ho dohnal.

Podarilo sa mu to až v nadstavenom čase, keď strelil gól na 3:1 Beauguel.

Zápas tak šiel do predĺženia a keď sa ani v ňom nerozhodlo, nasledovali pokutové kopy. V nich bola podstatne úspešnejšia Viktoria, ktorá zvíťazila 4:1 a postúpila do play off.

Hrdinom večera sa stal slovenský stredopoliar Miroslav Káčer, ktorý premenil rozhodujúcu jedenástku.

Iba 170 centimetrov vysoký hráč bol stredobodom pozornosti aj po záverečnom hvizde. Na ihrisku sa totiž strhla potýčka medzi hráčmi oboch tímov, napätie sa stupňovalo aj po tom, ako na trávnik vbehli domáci fanúšikovia, ktorým sa nepozdávalo neustále zdržiavanie hry hostí.

SR futbal EKL 3. predkolo odveta Žilina Tobol ZAX Čítajte viac Mladý žilinský tím zvalcoval Tobol Kostanaj, čaká ho posledný krok

Medzi nimi nechýbal ani niekdajší plzenský futbalista David Limberský. Toho kamery odhalili, ako futbalistov TNS provokuje zdvihnutým prostredníkom.

Strelec gólu na 3:1 Baeuguel zas provokačne mával protivníkom na odchod domov. Medzi oba tábory sa zaplietol Káčer, ktorý sa snažil zbytočne vyšpičkované emócie krotiť.

Napokon, pozrite si všetko na videu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #Miroslav Káčer