Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Súper upadal, banujú Trnavčania. Keby sme dali gól, boli by sme na koni

V oboch zápasoch ťahali za kratší koniec a preto sa ich púť v pohárovej Európe sa končí.

13.08.2021 07:17
Trnava Foto: ,
Sklamaný český obranca Trnavy Filip Twardzik po prehre 0:1 na pôde Maccabi Tel Aviv.
debata (3)

Futbalisti trnavského Spartaka sa lúčia v 3. predkole Konferenčnej ligy. Po domácej bezgólovej remíze s Maccabi Tel Aviv prehrali vo štvrtok v odvete v Izraeli 0:1.

Rozhodla o tom jedna štandardná situácia a presná hlavička kapitána Tel Avivu Sherana Yeiniho, ktorý sa presadil po rohu v 13. minúte.

"Nemáme sa začo hanbiť. Je to strašná škoda. Vedeli sme, že sú silní na lopte a dokázali sme ich eliminovať. Škoda inkasovaného gólu, lebo v druhom polčase sme boli veľmi vyrovnaní.

Cítime, že sme mohli, škoda, že sme sa nedostali do predĺženia," povedal po zápase stredopoliar Martin Bukata.

MŠk Žilina Čítajte viac Tréner českého Jablonca zaťal do živého. Žilina? Tej by sme sa báť nemali

Maccabi držalo opraty oboch stretnutí pevne v rukách a veľa šancí Trnave nepovolilo. Viackrát si vylámalo zuby na skvelom brankárovi Takáčovi či opečiatkovalo konštrukciu jeho bránky.

Azda najväčšiu trnavskú šancu celého dvojzápasu spálil v odvete Milan Ristovski, čo trénera hostí Michala Gašparíka mrzelo.

"Sme sklamaní, keď s takým ťažkým súperom vypadneme po góle zo štandardky. Bol to ľahký roh, ktorý nemusel byť a potom prehratý súboj. Myslím si, že chalani si zaslúžia pochvalu, boli sme dobre pripravení a odmakali sme to.

Spartak Trnava Čítajte viac Trnava na silný Maccabi Tel Aviv nevyzrela. Vypadla po najtesnejšom výsledku

V prvom polčase sme súpera absolútne nepúšťali do zakončenia. V druhom polčase sme mali najväčšiu šancu dvojzápasu, keď Ristovski nedal hlavičku zblízka.

Je to škoda. Potom hrozili z brejkov, keď my sme hrali vabank. Chalani si gól zaslúžili, potom by sme boli na koni, lebo súper kondične odpadol," vyhlásil Gašparík.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Maccabi Tel Aviv