Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss nespoznával svojich. Máme dobré výplaty, musíme ukázať zodpovednosť

S odretými ušami, ale predsa. Slovan Bratislava síce v utorok večer prehral na ihrisku Shamrocku Rovers 1:2, ale nakoniec postúpil do druhého predkola Ligy majstrov.

14.07.2021 07:20
Vladimír Weiss Foto:
Tréner Slovana Vladimír Weiss st. počas zápasu 1. predkola Ligy majstrov medzi ŠK Slovan Bratislava - Shamrock Rovers.
debata (19)

Slovenský majster totiž v prvom dueli zvíťazil na Tehelnom poli 2:0. V ďalšej fáze najprestížnejšej súťaže ich čaká ešte náročnejšia skúška – švajčiarsky Young Boys Bern.

"Teším sa, že sme postúpili cez súpera, ktorý bojoval ako o život. Shamrock hral výborne, na emócii. Najmä v prvom polčase sme s nimi nedržali krok, prehrávali sme veľa súbojov, menej sme behali.

Z takých šancí, aké sme mali v prvom polčase, musíme dať gól, potom by bol zápas úplne iný," hodnotil duel tréner Slovana Vladimír Weiss na klubovej stránke.

Päťdesiatšesťročný kormidelník nešetril oprávnenou kritikou do vlastných radov. Slovan totiž v odvete predviedol odlišný výkon ako v prvom súboji.

"Niektorých hráčov, vrátane tých najskúsenejších, som nespoznával, boli veľmi nervózni. Psychika a zodpovednosť zohrali veľkú úlohu, no za to máme výplaty a dobré kontrakty, aby sme to ukázali na ihrisku.

Toto je o niečom inom ako slovenská liga, ktorá vás nepreverí tak ako títo súperi. Ideme ďalej, to je podstatné. Po prehre nebudem s výkonom nikdy spokojný. Kritika bude vždy oprávnená, keď podáme takýto ustráchaný výkon.

Dnes sa však hralo na postup, čo sme splnili. Hráči chceli, nemôžem o nikom povedať, že by nechcel, no musíme ukázať viac kvality a hrať sebavedomejšie," pokračoval Weiss.

Slovan Čítajte viac Slovan sa v Írsku vytrápil. Postup mu vystrelil Weiss

Prvý duel so švajčiarskym súperom z Bernu je na programe 20./21. júla na Tehelnom poli, odveta vo Švajčiarsku sa uskutoční o týždeň neskôr.

"Young Boys Bern bude v druhom predkole favoritom, nie my. Musíme sa na nich dobre pripraviť a zanalyzovať.

Uvidíme, čo sa ešte podarí možno nejaký dobrý transfer, ktorým by sme zvýšili kvalitu a šancu na postup. Prišiel som, aby sme zažili niečo dobré, a urobím pre to všetko," uzavrel Weiss.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss