Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šok pre Paríž. Neymarovi možno zakážu hrať vo finále, porušil pravidlo

Brazílsky futbalista Neymar má nemalý problém. Hrozí mu trest za porušenie koronavirových pravidiel.

19.08.2020 11:18
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata

Po záverečnom hvizde utorňajšieho semifinále Ligy majstrov proti Lipsku si totiž so súperom vymenil dres, čo UEFA hráčom striktne zakazuje. Podľa zahraničných médií by to v konečnom dôsledku mohlo mať pre hviezdu PSG katastrofálne následky.

V najkrajnejšom prípade by mohol byť potrestaný zákazom štartu vo finále, do ktorého Parížania prekĺzli prvýkrát vo svojej histórii vďaka triumfu 3:0 nad nemeckým RB Lipsko.

Správy pred reštartom súťaže naznačovali, že ak si futbalista s iným hráčom vymení dres, môže za to byť potrestaný stopkou na jeden duel alebo povinnou 12-dňovou karanténou. Finálový zápas je pritom na programe už v sobotu.

Neymar po zápase ani netušil, čo vlastne vyviedol. Aj preto mal po historickom postupe skvelú náladu. S Kylianom Mbappem oslávili úspech bez tričiek, spevom a chorálmi „Olé, Olé“. Na svoj instagram neskôr zavesil fotografiu, na ktorej leží na zemi s bolestivou grimasou v tvári. Narážal ňou na početné zranenia, sprevádzajúce prvé dva roky jeho pôsobenia v Paríži.

„Dnes sa cítim ako zdravý človek, netrápia ma žiadne zranenia a som schopný pomáhať spoluhráčom tým najlepším možným spôsobom,“ napísal Brazílčan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar