Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Televízia Markíza odvysiela finále Ligy majstrov

Televízia Markíza odvysiela v priamom prenose tohtoročné finále futbalovej Ligy majstrov. Vyvrcholenie súťaže je na programe v nedeľu 23. augusta od 21.00 v Lisabone.

17.08.2020 12:58
liga majstrov Foto: ,
Ilustračné foto
debata (2)

Pôvodne sa finále malo konať 30. mája 2020 na Atatürkovom olympijskom štadióne v Istanbule, ale pre pandémiu koronavírusu v marci prerušili a zmenili formát vyraďovacej časti. Od štvrťfinále sa hralo na jeden zápas pričom všetky duely sa uskutočnili v Lisabone.

„Aj napriek tomu, že finále Ligy majstrov sa bude hrať bez účasti fanúšikov na štadióne, tak veríme, že divákom ponúkneme prostredníctvom televízie Markíza skvelý futbalový zážitok. Aj pre redakciu športu je samotný finálový súboj top momentom tohto roka a tešíme sa, že v nedeľu 23. augusta zažijeme horúci futbalový večer,“ uviedol v tlačovej správe Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.

Živé vysielanie štúdia Ligy majstrov odštartuje na obrazovkách TV Markíza o 20:30 h, moderátor Daniel Očenáš privíta v štúdiu zaujímavých hostí z radov futbalových expertov. Zápas bude komentovať Slávo Jurko a v úlohe spolukomentátora sa predstaví Marek Sapara, bývalý slovenský futbalový reprezentant a v súčasnosti asistent trénera v MFK Ružomberok.

Najlepší stopéri sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
2. Virgil van Dijk (Holandsko, Liverpool) - 80...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #TV Markíza