Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Maného opäť vykradli počas zápasu LM, Klopp zaplatí za kritiku rozhodcu

Dom senegalského futbalistu Sadia Maného vykradli počas utorkového zápasu osemfinále Ligy majstrov medzi jeho FC Liverpool a Bayernom Mníchov (0:0).

21.02.2019 18:43
Sadio Mané, Jürgen Klopp Foto: ,
Sadio Mané s trénerom Liverpoolom Jürgenom Kloppom.
debata

Neznámi páchatelia mu podľa BBC odcudzili rôzne cennosti vrátane kľúčov od auta, hodiniek a mobilných telefónov. Polícia sa pri vyšetrovaní obrátila aj na verejnosť.

„Aj keď sa poškodení nenachádzali v čase zločinu doma, určite to je pre nich stresujúca skúsenosť. Chcem požiadať páchateľov, aby urobili správnu vec a vrátili ukradnuté predmety,“ uviedol inšpektor miestnej polície Phil Mahon.

Mané sa stal terčom vlamačov aj v novembri 2017, tiež počas zápasu LM.

Mané nastupuje za „Reds“ od roku 2016, keď prišiel zo Southamptonu za 34 miliónov libier. Vlani na jeseň podpísal s klubom novú zmluvu do roku 2023, ktorá mu zaručuje 150 000 libier týždenne.

Kloppa s pokutou 45 000 libier

Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp dostal za kritiku rozhodcu po zápase anglickej ligy pokutu 45 000 libier. Futbalová asociácia ho tak potrestala za vyjadrenia, ktorými v televíznych rozhovoroch spochybnil nestrannosť rozhodcu Kevina Frienda v remízovom dueli s West Hamom.

Podľa Kloppa výkon rozhodcu ovplyvnilo to, že v prvom polčase chybne uznal Liverpoolu gól z ofsajdu.

„Počul som, že náš gól bol z ofsajdu. Som si celkom istý, že to vedel. Všetky situácie, ktoré boli 50:50, potom pískal proti nám,“ vyhlásil okrem iného nemecký tréner.

Päťdesiatjedenročný Klopp si v tejto sezóne vyslúžil pokutu už druhýkrát. Prvýkrát musel platiť 8000 libier po tom, ako v derby s Evertonom z nadšenia z víťazného gólu v poslednej minúte vbehol na ihrisko.

TV Pravda: So Samuelom Slovákom o zápase Dunajská Streda – Slovan, Trnave i legionároch na Slovensku. Pozrite si náš futbalový špeciál (vysielané 19.2.2019):

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #FC Liverpool #Jürgen Klopp #Sadio Mané