Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Maného opäť vykradli počas zápasu LM, Klopp zaplatí za kritiku rozhodcu

Dom senegalského futbalistu Sadia Maného vykradli počas utorkového zápasu osemfinále Ligy majstrov medzi jeho FC Liverpool a Bayernom Mníchov (0:0).

21.02.2019 18:43
Sadio Mané, Jürgen Klopp Foto: ,
Sadio Mané s trénerom Liverpoolom Jürgenom Kloppom.
debata

Neznámi páchatelia mu podľa BBC odcudzili rôzne cennosti vrátane kľúčov od auta, hodiniek a mobilných telefónov. Polícia sa pri vyšetrovaní obrátila aj na verejnosť.

„Aj keď sa poškodení nenachádzali v čase zločinu doma, určite to je pre nich stresujúca skúsenosť. Chcem požiadať páchateľov, aby urobili správnu vec a vrátili ukradnuté predmety,“ uviedol inšpektor miestnej polície Phil Mahon.

Mané sa stal terčom vlamačov aj v novembri 2017, tiež počas zápasu LM.

Mané nastupuje za „Reds“ od roku 2016, keď prišiel zo Southamptonu za 34 miliónov libier. Vlani na jeseň podpísal s klubom novú zmluvu do roku 2023, ktorá mu zaručuje 150 000 libier týždenne.

Kloppa s pokutou 45 000 libier

Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp dostal za kritiku rozhodcu po zápase anglickej ligy pokutu 45 000 libier. Futbalová asociácia ho tak potrestala za vyjadrenia, ktorými v televíznych rozhovoroch spochybnil nestrannosť rozhodcu Kevina Frienda v remízovom dueli s West Hamom.

Podľa Kloppa výkon rozhodcu ovplyvnilo to, že v prvom polčase chybne uznal Liverpoolu gól z ofsajdu.

„Počul som, že náš gól bol z ofsajdu. Som si celkom istý, že to vedel. Všetky situácie, ktoré boli 50:50, potom pískal proti nám,“ vyhlásil okrem iného nemecký tréner.

Päťdesiatjedenročný Klopp si v tejto sezóne vyslúžil pokutu už druhýkrát. Prvýkrát musel platiť 8000 libier po tom, ako v derby s Evertonom z nadšenia z víťazného gólu v poslednej minúte vbehol na ihrisko.

TV Pravda: So Samuelom Slovákom o zápase Dunajská Streda – Slovan, Trnave i legionároch na Slovensku. Pozrite si náš futbalový špeciál (vysielané 19.2.2019):

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #FC Liverpool #Jürgen Klopp #Sadio Mané