Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dojatý rímsky cisár. Fanúšikovia Realu tlieskali Tottimu postojačky

Zatiaľ čo väčšina futbalistov AS Rím odchádzala po prehre 0:2 a vyradení v Lige majstrov zo štadióna Realu Madrid rozladená, dlhoročný kapitán Francesco Totti mal po zápase dôvod na veľké emócie.

09.03.2016 14:24
debata

Tridsaťdeväťročná legenda talianskeho klubu sa totiž vo svojom možno poslednom dueli prestížnej súťaže nečakane dočkala ovácií postojačky od súperových fanúšikov.

Keď Totti v 74. minúte striedal Stephana El Shaarawyho, diváci na štadióne Santiaga Bernabeua povstali a búrlivým potleskom ho privítali na ihrisku. Skúsený útočník takúto reakciu nečakal a bol viditeľne dojatý.

„Bolo to emotívne. Vyslúžiť si taký aplauz od zaplneného štadióna Bernabéu bol neopísateľný pocit. Srdečná vďaka všetkým fanúšikom, na tento moment budem mať krásne spomienky,“ odkázal po zápase Totti. „Toto poďakovanie od fanúšikov znamená, že som vo futbale zanechal nejakú stopu,“ dodal bývalý taliansky reprezentant.

Duel na ihrisku Realu bol pre neho možno posledným zápasom kariéry v Lige majstrov. V rímskom klube mu po sezóne vyprší zmluva a vzhľadom na to, že nemá najlepšie vzťahy s trénerom Lucianom Spallettim, je dosť možné, že skončí.

Po zápase v Madride sa vraj Totti objavil v šatni domáceho tímu a vymenil si podpísaný dres s obrancom Sergiom Ramosom. „Keď som bol malý, mal som Tottiho veľmi rád. Dres samozrejme pôjde do mojej domácej zbierky. On je príklad pre nás všetkých. Má skoro 40 rokov a stále tu s nami je,“ uviedol Ramos.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #AS Rím #Francesco Totti #Sergio Ramos