Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Moravčík neverí v postup Celticu cez Legiu, Poliakom želá úspech

Slovenská legenda škótskeho futbalového klubu Celtic Glasgow Ľubomír Moravčík neočakáva prienik svojho niekdajšieho zamestnávateľa do play-off Ligy majstrov.

06.08.2014 14:34
debata
zväčšiť Momentka zo zápasu Legia Varšava - Celtic Glasgow. Foto: SITA/AP, Czarek Sokolowski
Legia Varšava, Celtic Glasgow Momentka zo zápasu Legia Varšava - Celtic Glasgow.

Celtic prehral minulý týždeň v prvom zápase 3. predkola LM na pôde poľskej Legie Varšava 1:4 a na postup musí v stredajšej domácej odvete streliť minimálne tri góly.

„Neverím, že sa hráčom Celticu podarí postúpiť. V prvom zápase prehrali príliš vysoko. Veľa toho o Legii nemôžem povedať, ale viem, že je to bohatý klub s dobrým rozpočtom, pekným štadiónom a vynikajúcimi fanúšikmi. Poľská liga je silnejšia ako škótska, preto ma neprekvapí, ak Legia postúpi,“ cituje Slováka portál eurosport.onet.pl.

Moravčík si myslí, že by sa Legia mohla predrať až do hlavnej fázy LM. „Je to reálne, ale veľa bude závisieť od toho, na koho by narazili ďalej. Ak by napríklad Legia natrafila na Spartu Praha, bolo by to 50 na 50. Želám im úspech. V minulosti som sa stretával s viacerými poľskými hráčmi ako Piotr Swierczewski či Roman Kosecki, ktorého syn Jakub hrá teraz za Legiu. Nech žije Poľsko,“ uzavrel 49-ročný rodák z Nitry, ktorý za Celtic hrával v rokoch 1998 až 2002.

debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Celtic Glasgow #Ľubomír Moravčík