Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čakanie na začiatok, čakanie na koniec

Pred zápasom prevládal strach zo srbských fanúšikov, namieste bola aj obava o výsledok. Báť sa o osud Slovana Bratislava v Európskej lige pre vypadnutie prúdu, to nemohlo napadnúť nikomu.

06.08.2010 10:03
Tma na Pasienkoch Foto:
Tma na Pasienkoch.
debata (3)

Zhasnutie svetiel na štadióne na Pasienkoch poslalo do šatne hráčov i reputáciu slovenského futbalu, ktorá to po vystúpení SR na majstrovstvách sveta vôbec nepotrebovala.

Bez ohľadu na to, čo každú chvíľu zavádzajúco táral hlásateľ na štadióne, každý súdny fanúšik sa sám seba pýtal, či sa púť Slovana Európskou ligou práve skončila alebo nie. Rozhodca bol trpezlivý a dal futbalu druhú šancu. Otázka je, nakoľko bude pri posudzovaní tohto prípadu zhovievavá UEFA. Nadnesene povedané, Slovan si môže časť z peňazí za postup do 4. predkola rovno vyčleniť na pokutu.

Podľa hlásených informácií bola chyba nie priamo na štadióne, ale v jeho blízkom okolí. Na to sa však pravidlá nepýtajú.

Keď sa po približne 48 minútach začalo opäť behať za loptou, Slovan vyhrával 1:0 vlastným gólom Zvezdy. Od tejto chvíle osadenstvo čakalo na posledný hvizd rozhodcu a postup Slovana. To sa naplnilo. Pritom o drámu nebola núdza a diváci videli dobrý zápas so šťastným koncom pre bratislavský tím. Dočkali sa teda aj nového „začiatku“, aj happyendu. Čoho sa dočká vedenie Slovana, rozhodne futbalová únia.

3 debata chyba