Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neželané prekvapenie Slavie v Košiciach, fanúšikovia jej označkovali autobus. Český tréner žasol nad štadiónom

Pre slovenského reprezentanta Jakuba Hromadu bude zápas predkola Európskej ligy medzi Slaviou Praha a Dniprom-1 emotívny. Po rokoch si zahrá v rodných Košiciach, ktoré sa stali pre ukrajinský tím prechodným domovom počas vojny na jeho území. Zápas je na programe vo štvrtok od 20.00 hod. Český tím úvodný duel doma vyhral 3:0.

17.08.2023 09:30
Trpisovsky autobus Slavia Foto:
Tréner Slavie Praha Jindřich Trpišovský prezradil, čo sa stalo s tímovým autobusom.
debata (6)

Hromada nemá v Slavii jednoznačnú pozíciu a o miesto v zostave musí tvrdo bojovať. Nerobí mu však problém sa s danou situáciou vyrovnať.

"Je nás v tíme veľa. Každý post máme zdvojený. Človek musí na šancu čakať. Verím, že moja príde čoskoro. Nie som v takejto situácii prvýkrát.

Verím vo svoje schopnosti a urobím všetko pre to, aby som si účasť v zostave vybojoval. Minutáž nie je taká, akú by som si predstavoval ale úspechy klubu sú na prvom mieste," vraví Hromada.

Košice: srdcová záležitosť

Pred dvoma rokmi dostal trojzápasový dištanc za konflikt s rozhodcom v útrobách štadióna po stretnutí s Legiou Varšava.

„Som šťastný, že som si trest konečne vymazal a môžem byť k dispozícii tímu nielen na ligové a pohárové zápasy, ale aj v európskych súťažiach,“ teší sa Hromada.

Lubos Michel a Futbal Tatran Arena Čítajte viac Artmedia bola futbalový zázrak vďaka Kmotríkovi. Sponzori sa do Prešova pohrnú, keď uvidia štadión, vraví šéf Tatrana

Spoluhráčov deň pred zápasom zobral na prechádzku po centre Košíc, kde žijú jeho rodina a kamaráti.

„S manželkou plánujeme v budúcnosti žiť v Košiciach, ktoré sú stále mojou srdcovou záležitosťou. Vždy sa sem rád vraciam, keď mám voľno,“ priznáva Hromada.

Známym vybavil 40 lístkov

Slovenský futbalista musel uspokojiť obrovský dopyt po vstupenkách. Koľko blízkych ľudí mu bude fandiť priamo v hľadisku?

„Vybavil som im vyše 40 lístkov. Príde veľa mojich známych, kamarátov a samozrejme rodina,“ konštatuje, čím vytvoril menší tlak na trénera Jindřicha Trpišovského. Ten sa pri tom iba pousmial.

"Rozmýšľal som nad tým, či tie lístky aj zaplatil, alebo ich iba dostal. Samozrejme, bude to pre neho špecifický zápas a o to viac, ak nastúpi.

Už počas nášho sústredenia v Rakúsku mi spomínal, že podľa neho budeme hrať proti Dnipru v Košiciach. Ak to bude aspoň trochu možné, budeme sa snažiť, aby sa objavil na ihrisku," reaguje Trpišovský.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Jakub Hromada #Jindřich Trpišovský