Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss vystrúhal poklonu Gašparíkovi a Trnave. Ako tréner Slovana by som to nemal hovoriť, ale...

Chystá mužstvo na dôležitý duel v play off Európskej ligy. Sleduje však aj, ako sa darí odvekému rivalovi z Trnavy.

23.08.2023 15:30
SR futbal FL 22. kolo Slovan Spartak Trnava weiss Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss st. počas zápasu medzi ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava. V pozadí kouč Trnavy Michal Gašparík.
debata (2)

Tréner Slovana Bratislava sa pred zajtrajším duelom proti Arisu Limassol (20.30, prenos vysiela RTVS) pristavil aj pri dnešnom stretnutí Trnavy.

Víťaz slovenského pohára sa cez Lech Poznaň dostal do play off Európskej konferenčnej ligy a dnes (18.30, RTVS) vyzve na domácom štadióne ukrajinské Dnipro-1.

Kouč Weiss má radosť, že dve slovenské mužstvá sú na prahu historického zápisu.

"Je to výborné. Ako tréner Slovana by som to nemal hovoriť, ale držím Trnave palce. Michal (Gašparík, pozn.) skvele pripravil mužstvo do domácej odvety.

Hrali vonku inak a doma inak, ale zaslúžili si dostať sa do boja o postup o skupinovú fázu Európskej konferenčnej ligy," vyhlásil kouč Slovana Vladimír Weiss st.

07. Čítajte viac Ty kokos! Opora Spartaka otvárala ústa, vypadla aj nadávka. On je obranca, čudoval sa kouč Lechu. Štetinove nožničky odstrihli sebavedomú Poznaň

Odvetu proti Poznani si pozrel a má radosť z toho, že si to odveký rival rozdá s Dniprom.

Ak by Trnava uspela, spoločne so Slovanom by sa stali prvými slovenskými klubmi v ére samostatnosti, ktoré si v jednom ročníku zahrali v skupinovej fáze jedného z európskych pohárov.

"Pre slovenský futbal je to dobrá správa. Želám Spartaku úspech. Trnava má skvelých divákov, rovnako ako my. Je to náš rival, ale aj slovenské mužstvo.

Čím viac našich tímov bude kvalitných, tým viac sa bude náš futbal dvíhať a bude kvalitnejší.

Žiadny tréning vám nedá toľko skúseností ako tieto zápasy," doplnil Weiss na záver predzápasovej tlačovky proti Arisu Limassol.

Porovnanie Slovana a Trnavy Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Spartak Trnava a Slovan Bratislava. Veční...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Vladimír Weiss st.