Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neprehnal to? Český tréner si želá smrť, akú mal Lasica

Na začiatku ročníka to s Jabloncom nevyzeralo najlepšie. Petr Rada však kabínu dokázal stmeliť a prejavilo sa to na výsledkoch.

18.09.2021 08:37
Petr Rada Foto: ,
Tréner FK Jablonec Petr Rada.
debata (9)

Český klub pomohla naštartovať aj Žilina v boji o skupinovú fázu Konferečnej ligy. Jablonec odvtedy hral šesť zápasov – vrátane dvoch so Šošonmi – a prehral len raz.

Víťazne vstúpil aj do skupinovej fázy európskeho pohára číslo tri. Doma zdolal favorizovaný rumunský Kluž 1:0. O výhre rozhodol z pokutového kopu Václav Pilař.

„Venca je pre nás veľmi dôležitý. Má skúsenosti, nezľakne sa žiadneho súpera. Je v reprezentačnej forme, zvyšok je na trénerovi národného tímu," povedal Rada českým médiám.

Každý zápas veľmi prežíva. A ani po nich nebýva so 63-ročným rodákom z Prahy nuda. Potvrdil to aj na tlačovej konferencii po stretnutí s Klužom.

slovan Čítajte viac NÁZOR: Belasá revolúcia. Slovan je iný, ešte nie lepší

Jablonec hral od 51. minúty presilovku, ale v záverečných minútach sa triasol o výsledok. Rada sebe vlastným spôsobom vyjadril potešenie z toho, že jeho zverenci uhájili najtesnejšie víťazstvo. Spomenul pri tom aj nedávno zosnulého slovenského umelca Milana Lasicu

"Nerád hrám proti desiatim, je to nepríjemné. Ak inkasujete, znehodnotí to celý výkon. Boli tam situácie, ktoré ma dokázali rozohniť.

Jedna taká nás mohla pripraviť o víťazstvo. Už som to zrejme niekde hovoril, ale pán Lasica to mal tak, ako by som si to želal aj ja.

Zomrel na javisku. Ak to má trafiť aj mňa, tak nech je to pri autovej čiare," povedal Rada s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Lasica #Petr Rada #FK Jablonec