Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kúdela nemohol povedať to, čo tvrdí Kamara. Jeho angličtina je extrémne zlá

Právnik slávistického obrancu Ondřeja Kúdelu René Cienciala vo vysielaní českej DVTV popísal hlavné piliere jeho obhajoby.

16.04.2021 14:52
Glen Kamara Foto: ,
Glen Kamara z Glasgowa Rangers.
debata (33)

Okrem Kúdelovej extrémne zlej angličtiny advokát rozporuje tiež odlišné verzie, s ktorými už stihol prísť záložník Rangers Glen Kamara.

„V prvom rade, vôbec sa nedá určiť, čo sa tam povedalo. Výpoveď pána Kúdelu sa od začiatku nezmenila, ale Kamara už predložil štvrtú verziu toho, čo tam malo odznieť. Tá štvrtá je kombináciou všetkých troch predchádzajúcich vyjadrení,“ vraví právnik.

Kamarov spoluhráč, Zunga, prišiel vraj tiež s dvomi verziami udalosti, ani jedna však podľa Ciencialu nekorenšponduje s tým, čo vravel Kamara.

„Po druhé: predložili sme dôkazy o tom, že Ondřej Kúdela má extrémne zlú angličtinu a je naprosto nepravdepodobné, že by povedal tak sofistikovanú a gramaticky náročnú vetu ako tvrdí Kamara. So všetkými neurčitými členmi, spojkami a frázou, ktorú používajú iba ľudia s anglickým materinským jazykom: and you know, you are…“

Ďalším dôkazom podľa právnika je to, že ľudia, ktorí stáli rovnako ďaleko od situácie ako svedčiaci Zunga, potvrdili, že nič nepočuli. Cienciala tiež tvrdí, že Kúdela si pravidelne počas zápasov zakrýva ústa, keď niečo hovorí.

33 debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Kúdela #Glen Kamara