Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Výhoda pre Slovan. Wolverhamptonu sa zranila opora

Francúzsky futbalový obranca Willy Boly bude anglickému Wolverhampton Wanderers chýbať až do budúceho roka.

30.10.2019 21:15
Moha Foto: ,
Moha (vpravo) bráni obrovitého obrancu Wolverhamptonu Willyho Bolyho.
debata

Dvadsaťosemročný zadák utrpel zlomeninu nohy počas tréningu ešte minulý týždeň a v stredu sa podrobil operácii.

Wolverhampton na oficiálnom webe uviedol, že hráč, ktorý je reprezentantom Pobrežia Slonoviny, operáciu absolvoval bez komplikácií.

„Willy sa v Londýne podrobil operácii, pri ktorej mu napravili zlomenú kosť a spevnili ju malým kovovým plátkom a skrutkami. Procedúra prebehla bez komplikácií a vráti sa do Comptonu, kde bude rehabilitovať. Nohu bude mať zafixovanú prvých šesť týždňov, bude však pracovať na spevnení svalov,“ uviedla agentúra AFP.

Boly prišiel do klubu z FC Porto v roku 2017 pôvodne na hosťovanie, ktoré sa minulý rok zmenilo na riadny prestup. Je oporou, v aktuálnej sezóne nastúpil v 16 z 20 zápasov mužstva.

Wolves sú súperom Slovana Bratislava v K-skupine Európskej ligy UEFA 2019/2020. Minulý týždeň zvíťazili na Tehelnom poli 2:1 a najbližšie „belasých“ privítajú na domácom štadióne 7. novembra.

Účastník Premier League má v tabuľke pred slovenským majstrom po polovici programu na druhom mieste náskok dvoch bodov, lídrom je portugalská Braga a posledný bez bodu Besiktas Istanbul.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Wolverhampton #Boly